Yağış bereketi.

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
Hadi bakalım bu yıl inşallah çiftçilerimiz, uyanıklık yaptığını sanan şeref yoksunu aracılar hariç, umarım tüm milletimiz için iyi olur.

Bugün annemle Sarayköy pazarından gelirken Sığma ovasını yemyeşil görünce vallahi sevindim. Geçen yıl bu kadar yağmur yağmamıştı dedi annem, bende onayladım tabi. Gerçekten de öyleydi. Umuyorum bu yıl herkes için bereketli olsun.

Kuraklık susuzluk diye algı yaratıp yaygara yaptılar ama Allah onlardan üstün ve merhametli şükürler olsun

Ne bereketi kardeşim şimdi burda da küfretmeyim neyse .

Ne bereketi kardeşim şimdi burda da küfretmeyim neyse .
Senin Bereket anlayışın belki herkesin gözüne baka baka hırsızlık yapanları alkışlamak olabilir. Bizim bereket anlayışımız özellikle tarım sektörümüz için gerekli olan tahıl hububat meyve gibi ağaçlara gerekli olan yağmurun yağması idi. Ayrıca küfür etmek nasıl bir anlayıştır bunu anlamadım.

Biraz erken değil mi bereket mereket demeye?
Çifçiyi zorlayan sadece yağmur yağmaması değil, gübre, mazot, ilaç,....... Bunlar çifçiyi yakıyor.

Sanırım haklı

Nisan Yağmur Ay'ı.
Ama bir çok şey değişti. Eskiden kışlar uzun, Kar derin olurdu. En az 1 Metre. Günümüzde birer hafta arayla iki kez Kar yağıyor, anca 70 cm oluyor, onda da her yer kilitleniyor. Bu sene yağışlar biraz erken oldu. Devamı gelirse iyi. Gelmezse kötü.

Senin Bereket anlayışın belki herkesin gözüne baka baka hırsızlık yapanları alkışlamak olabilir. Bizim bereket anlayışımız özellikle tarım sektörümüz için gerekli olan tahıl hububat meyve gibi ağaçlara gerekli olan yağmurun yağması idi. Ayrıca küfür etmek nasıl bir anlayıştır bunu anlamadım.
Kardeş yazılan her yoruma böyle tek tek cevap mi vereceksin sen? Tasvir ettiğiniz bereketi siz yapıyor olmalısınız bu kadar iyi biliyorsanız, zira konuyla alakam yok. Ben Ziraat mühendisi doktoralıyım bu konuda bilgisiz olduğunuz da aşikar, zira Antalya'da bereketi geçerek afete döndü seralar..beni tanımadan etmeden yorum yapmazsanız sevinirim hakkımda, son ziram da şudur ki beni bilen küfretmeyeceğimi bilirdi..haydi bay

@kamil0920 ağam seninlilerin tarım politikası çok mu doģru da suçu sadece tüccarda arıyorsun? Ne mesela o güzel tarım politikaları sayarmısın. La seninkiler çiftçiyi dahi vatanhani ilan etmişlerdi ne çabuk unuttun, gerçi kendileri hariç vatan haini ilan etmedikleri kimse kalmadı ya.

Şehirliler cünüp geziyor. Cünüp gezmeseler iki kat fazla yağar.
Dediğin mantığa göre İzmir İslam'ın baş şehirlerinden birisi. Geçen Ramazan'da mıydı neydi Haberlerde çıktı sanırım millet camilere sığamıyormuş caddelerde namaz kılıyormuş ondan herhalde bu bereketi her yeri su basmış🤣🤣🤣

@kamil0920 ağam seninlilerin tarım politikası çok mu doģru da suçu sadece tüccarda arıyorsun? Ne mesela o güzel tarım politikaları sayarmısın. La seninkiler çiftçiyi dahi vatanhani ilan etmişlerdi ne çabuk unuttun, gerçi kendileri hariç vatan haini ilan etmedikleri kimse kalmadı ya.
Gülme @kamil0920 ağam bizi aydınlat.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Amazon ormanlarının çoğu Brezilya topraklarındadir. Brezilya'nın yüzde doksanı koyu Katoliktir ve asla cünüp gezmez. Araştırın lütfen.
Hahaha işte tam bende onu diyordum. Milyonlarca insanı öldüren geçmiş dönemlerinde cadılıkla suçlayıp yakan kurdukları Emperyalist sistem üzerinden tüm kaynakları sömüren sömürdüğü yerleri aç bırakan yok etmeye odaklanan, Hatta günümüz dünyasında herkesin gözüne baka baka Gazze'de yaşananlara Susan katoliklerde mi bahsediyorsun. Ahmet Kaya'nın bir şarkısı var bilir misin Nereden baksam tutarsızca!

Rica edeceğim yazacağım diye anlamsız örnekler vermeyin.

Geri