Yabani

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Adam markete gitse marketciyle tartisiyor. Tartisma derken hep siyaset :D Biraksin bence bu siyaset islerini .) Dusuncelerimiz tamamen zit olsa da severim ben Yabaniyi cunki saf ve masum bir yani var. ( bunu anlattigi bi hikaye ile kanitlamisti ahah burda yazmayacagim )
O degil de adama herseyi ogrettim kendi profiline yazmamasi gerektigini ogretemedim :asd:
Selam ve sevgi ile :cici:

Katiliyorum yazdiklarina. Masum bir yani var, evet. Ayni zamanda da capkin diyebiliriz. Cok kizlarla konusuyor bu bence :D Hem onunla espiri anlayisimiz ayni degil de, yakin diyelim. ''ey ik goie blikje bier in water, ik vin helumal moi'' desem, gerisini o anlar :D

Yabani butun yazilanlari okuyabilirsin, fakat senin uye sozlugun oldugu icin konuya mesaj birakamazsin. Simdiden diyim.

kızların mesajını alıntılayıp cevaplayan üye diye kalmış aklımda :p

Müzik sevgisi dolu,ciddi görünüşünün ardında neşe taşıdığına inandığım bir insan.

Yabani'de tam bir muhalefet yapısı var. Sadece kendi açısından düşünür, ona göre yorumlar. Bunu en çok ta siyasi konularda yapar. Milliyetçidir ve dincileri sevmez. En azından bana hissettirdiği bu. Bir topluma, topluluğa hitap ederken neye/nelere dikkat etmesi gerektiğini tam olarak kendi kafasında oturtabilmiş değil. Aldığım izlenim bu yönde. Ama karakter yapısı açısından temiz bir insana benziyor. Umarım iyi niyetlidir.

Muhalif bir yanı var evet, onun gibi insanlar da forumun renkleri zaten. Bir saygısızlığını görmedim , kendi halinde tartışmayı seven üyelerdendir.

konun yazamadan kilitlendiği için buraya yazayım karşiim:

bazı konularda hak veriyorum sana: ergenekon sürecinde ulusalcı subaylara kıyım uygulanırken, tsk yıpratılmaya çalışılırken, bu davanın gülen cemaatinin işi olduğunu söylediğimizde bize "cuntacı" diyen bir kitle vardı; gezi fırtınası başladığında, hükümetin karşısında yer aldığımız için, dikta rejiminin yükselişini ifade ettiğimiz için bize "çapulcu, terörist" diyen bir kitle vardı; 17-25 aralık yolsuzluk ve rüşvet soruşturmalarında , gülen cemaatinin fetö'ye dönüşümünde de bu yağci, şakşakçi kitle bize bir sıfat/tanım yükledi yine. tartışacak bolca konumuz oldu forumsal gibi interaktif bir ortamda. kitlenin zamanla muhalif aslan parçalarına dönüştüğünü de gördük.

ben kırılmayı ergenekon'da yaşadım. burada da üyeliği aktiftir sanırım: bir arkadaş rahmetli babama küfür etti. efendi efendi tartışırken konuyu kişiselleştirme gereği duydu ve vurmak istediği bir yön seçti kendisine. çirkin üslubunu gezi döneminde de devam ettirdi. şimdi bakıyorum da fetö çığırtkanlığı başladığında reis düşmanı, ekonomik sancılar başladığında da iktidar muhalifi olmuş. şu ortamdaki muhabbeti ciddiye almanın gereği yok haliyle. burada süslü profiliyle takılan çoğu insanın gerçek hayatta avam/ayak takımından, selam dahi vermeyeceğin insanlar olduğunun bilincinde olmak gerek.

üst bakış da diyebilirler, hor görme de diyebilirler bunun adına. çok sevimli bence. ama kimin umurunda? senin umurunda mı karşiim? tabi üsluba yansıdığında çirkin göründüğünü düşünüyorlar. ama bence doğrusu şudur: yabani vaktini değerlendirmeyi bilmiyor diye eleştirmek. ben sadece bu konuda eleştiririm seni. "peki, şimdiki maymunlar niye insan olmuyor" de çık işin içinden. niye yoruyorsun birader kendini? kime, neyi anlatıyorsun?

allahsızlığı yayma kürsüsüne küfürlü saldırı.

genel kurul toplantısı sırasında kimliği belirlenemeyen şahıslar tarafından küfürlenen kürsü başkanı ve yardımcıları çeşitli yerlerinden yaralandı. durumları ciddiyetini koruyor. dernek sözcüsü yapılan bu provokatör saldırıyla ilgili açıklamalarda bulundu: hele hele minnoş minnoş minnoş.

Yabani beyin konuları müthiş gerçekten, tek kusuru başlık ve içeriği düzgün yazamıyor olması. Düşünce çok iyi ama uygulama kısmına çalışması gerekiyor.
Açtığı konular yüzünden imana gelmem yakın :) foruma İslamiyet'i aşılayan adam olarak tarihe geçecek.

yurtdışında yaşayan üyeler arasından en sevdiğim üyedir..... rabbim oturumunu daim eylesin.....

Hakaret / küfür etmeden kendisini ifade edebilen, daha doğrusu etmeye çalışan, atanamamış imam hatipli üyemiz. Bunca yıldır forumlardayım, bunun kadar azılı kâfir görmedim üstelik. Ona rağmen durum böyle. O nedenle bir alkışı hakediyor. Alkışşşş...

Geri