Yabani

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
@Yabani
Dit ben jij hahah
Ne diyor ki pek anlamadım
Keşke siyahi olsam bi sürü hatun götürürdüm

Kiyamiyorum ben yabaniye .) Kendi icinde hep kavgali, barissin artik.

Sabah kalkıyorum on bildirim 9’u klaus biride Süreyya’nın gülücük emojisi

yabaniye bazen -çoğunlukla jlhajsksj- çok kızıyorum, çok sıkıştırıyorum, çok uğraşıyorum. ama ne kadar üzerine gidersem gideyim hiç kötü sözünü, kırıcı bir tavrını görmedim. o yüzden arada beni sinirlendirse de çabuk yumuşuyorum.

Açtığı konularla kendisini takip ettiğim üyelerden. Bence kendine özgü bir havası var ve stock’a katılıyorum kimseyi kırmayan ve kabalaşmayan birisi :)

30 yıl hapis yattıktan sonra hiç bir suçu yokmuş diye serbest bırakılan mahkuma döndü iş..

• Kahkaha
Tepkiler: ne
O kadar cok tartiştik ki onunla , tartisip tartisip unutuyoruz ,p Durmayı biliyor cunku en azından .(bu onemli )
Su video ekleme olayini biraz azaltsan mi ne ?,p
Yolun acik olsun Yabani , sevgiler ..

O kadar cok tartiştik ki onunla , tartisip tartisip unutuyoruz ,p Durmayı biliyor cunku en azından .(bu onemli )
Su video ekleme olayini biraz azaltsan mi ne ?,p
Yolun acik olsun Yabani , sevgiler ..
Ne zaman tartıştım senle ? Hiç hatırlamıyorum isim mi değiştirdin

Ben eğlenceli buluyorum kendisini. Okuyorum da zaten. Eskisi kadar sivri de gelmiyor bana. Hoş hatırlamıyorum da neden sivri gibi kalmış aklımda. Gerçekten derdi ve mücadelesi kendisi, şahsı olan insandan da pek zarar geldiğini görmedim sosyal çevremden. Gönlünün ferahladığı daha güzel günler göresin yabani.

Ne kadar aykırı ve muhalefet olsa da beni germiyor. Seviyorum. Konularının bazıları komik. Şahsıma konu açan nadide insanlardan biri jfjfjjf
Ama işin sonunda gonyalı…

Ben eğlenceli buluyorum kendisini. Okuyorum da zaten. Eskisi kadar sivri de gelmiyor bana. Hoş hatırlamıyorum da neden sivri gibi kalmış aklımda. Gerçekten derdi ve mücadelesi kendisi, şahsı olan insandan da pek zarar geldiğini görmedim sosyal çevremden. Gönlünün ferahladığı daha güzel günler göresin yabani.
Bir aralar çok siyaset ve dinden konular açıyordum kesin onun etkisinde kalmışsındır..

Ne kadar aykırı ve muhalefet olsa da beni germiyor. Seviyorum. Konularının bazıları komik. Şahsıma konu açan nadide insanlardan biri jfjfjjf
Ama işin sonunda gonyalı…
Danke schön ama Konyalı olmaktan utanıyorum..artık beni Ankaralı olarak çağırın

Ilk dostum , tek dusmanim.

yabani, forum tarihine dair kafamda en net kalan yüzlerden biri. özellikle siyasi başlıklarda tartışma rekoru kırmış olabiliriz kendisiyle.

ben genelde kendi fikrim ne olursa olsun, uzlaşabileceğimiz bir yerde konuşmayı tercih ederim. ama yabani öyle değil...
o, “dinci” diye etiketlediği herkese topyekûn savaş açanlardan.
ülkeyi düşündüğü kesin ama, muhaliflere dair tek bir iç eleştiri duydum mu dersen... hani şu örnekli yumuşak eleştirilerden... eh, pek sayılmaz.

ama yıllar geçti. yaş aldık.
ben artık herkesi ikna etmeye çalışmıyorum. o da biraz daha ılımlı gibi sanki, ama çizgisini bırakmamış. bırakmasın da zaten.

aktiflik açısından baktığında, forumun nabzını tutan başlıklarda adı geçiyor.
bunu bilinçli mi yapıyor emin değilim ama sonuçta forumda hareket varsa, teşekkür etmek gerekir.
kimi zaman tartışma çıkarır, kimi zaman aklına geleni yazar geçer…
ama ne olursa olsun, forumun “yabani” dokusunu koruyan üyelerinden biri işte.

Geri