K
KaranLIK
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Yaprağın bile kımıldamasına vesile Olan Rabbime binlerce kez şükür olsun.
Çok şükür var olduğuna inanıyorum.
Ha sizin dediğiniz gibi de yok olsa kaybedecek bir şeyim yok çok şükür.
Sonuçta bu dünya da yaşadığımız her şeyi her insan kendi amaçları doğrultusunda yaşıyor ve yapmak istediklerini yapıyor.
Ben inanarak yaşarım namazımı kılarım zekatımı veririm haccıma giderim kurbanımı da keserim.
İnanıyorum ve bunları eksiksiz olarak yerine getirmem gerektiğini ve üzerime farz olduğunun bilincindeyim.
İnanmayan bir arkadaşım da kendi bildikleri doğrultusunda devam eder yolunda.
Sonucunda var ya da yok bunun sonucunu öldükten sonra her insan kendi bizzat görecektir.
Ben var olduğuna inanırım mahşerde her şeyin hesabının sorulacağını söylerim ve o doğrultuda ilerlerim yoluma.
İnanmayan arkadaşım da böyle bir şeyin olmayacağını düşünür ve o şekilde devam eder yoluna.
Yok ise ben yaptıklarımdan bir şey kaybetmem.
Ya varsa inanmayan arkadaşım ne kazanabilir ?
Bunu da kendi düşünmeli (:
Çok şükür var olduğuna inanıyorum.
Ha sizin dediğiniz gibi de yok olsa kaybedecek bir şeyim yok çok şükür.
Sonuçta bu dünya da yaşadığımız her şeyi her insan kendi amaçları doğrultusunda yaşıyor ve yapmak istediklerini yapıyor.
Ben inanarak yaşarım namazımı kılarım zekatımı veririm haccıma giderim kurbanımı da keserim.
İnanıyorum ve bunları eksiksiz olarak yerine getirmem gerektiğini ve üzerime farz olduğunun bilincindeyim.
İnanmayan bir arkadaşım da kendi bildikleri doğrultusunda devam eder yolunda.
Sonucunda var ya da yok bunun sonucunu öldükten sonra her insan kendi bizzat görecektir.
Ben var olduğuna inanırım mahşerde her şeyin hesabının sorulacağını söylerim ve o doğrultuda ilerlerim yoluma.
İnanmayan arkadaşım da böyle bir şeyin olmayacağını düşünür ve o şekilde devam eder yoluna.
Yok ise ben yaptıklarımdan bir şey kaybetmem.
Ya varsa inanmayan arkadaşım ne kazanabilir ?
Bunu da kendi düşünmeli (: