With Hope in Your Heart

Konu sahibi son olarak 1908 gün önce görüldü
Hem Firenze, hem Hard Rock Cafe hem de David Bowie.

beni etkileyen ne varsa seviyor ve paylaşıyorsunuz ve ben de çok mutlu oluyorum.

pandemi yüzünden ertelemek zorunda kaldığım İngiltere seyahatini yaptığımda izin verir ve kabul ederseniz sizin yanınıza da uğramak istiyorum. Bana bir akşam vaktinizi, geceye kadar ayırsanız yeter. Size ulaşabilir miyim Londra’ya geldiğimde acaba?

Hem Firenze, hem Hard Rock Cafe hem de David Bowie.

beni etkileyen ne varsa seviyor ve paylaşıyorsunuz ve ben de çok mutlu oluyorum.

pandemi yüzünden ertelemek zorunda kaldığım İngiltere seyahatini yaptığımda izin verir ve kabul ederseniz sizin yanınıza da uğramak istiyorum. Bana bir akşam vaktinizi, geceye kadar ayırsanız yeter. Size ulaşabilir miyim Londra’ya geldiğimde acaba?
Bana sadece tarih bildirmen yeterlidir. Birleşik Krallığın neresinde olursan ol hiç problem degil. Bir iki saatlik görüşmeler içimize ya da benim içime sinmez. O yüzden seni seve seve misafir eder ve evimde ağırlarım. ;)

Son düzenleme:
Bana sadece tarih bildirmen yeterlidir. Birleşik Krallığın neresinde olursan ol hiç problem degil. Bir iki saatlik görüşmeler içimize ya da benim içime sinmez. O yüzden seni seve seve misafir eder ve evimde ağırlarım. ;)
Normalde böyle seyahatleri planlı yapıyorum ama pandemi malum plan yapamıyorum.. ama kısaca sizi görmeden ölmem ben onu söyliyim..

Normalde böyle seyahatleri planlı yapıyorum ama pandemi malum plan yapamıyorum.. ama kısaca sizi görmeden ölmem ben onu söyliyim..
Estağfurullah o nasıl söz öyle yahu, ben kimim ki öyle diyorsun. Salgindan kurtulalım gerisi sadece teferruat olur, dediğim gibi sadece tarih bildirmen yeterlidir. Nerede olursan ol yanına gelirim ;)

londralı adamı ben de görmeden ölmem remus....... yiyosa giresunlu beni görmeye gel........

Barcelona'da bir Hard rock cafe ve o olağanüstü muhteşem harika şahsiyet olan Freddie Mercury babanın gardrobundan alınıp sergilenen Japon bowling gömleği.
Sen benim olmalıydın.

Ekli dosyalar

• IMG_20210222_205449.jpg
    IMG_20210222_205449.jpg
    221.5 KB · Görüntüleme: 6
Bir çocuğun gülümsemesi sadece içten bir gülümsemedir. Ama yetişkinler farklıdır. Naziktirler ama o gülümsemenin arkasında çok şey gizlidir..

destur
günlük olduğu kanaati ile okumak üzere giriş yapmışken; queen paylaşımlarına ve övgülerine tanık olmaklığım üzere çok çaresiz hissettiğim bir an aklıma geldi.

bir gece moralim yeterince bozukken parçayı tekrarla seçeneğini işaretleyerek br açtım, kulaklıktan çıkan ses beynimde yankılanıyor.
en sevdiğim performans live aid '85, mamaaaaaa diyerek içime içime haykırıyorum. nedense o kısımda hep gözlerim doluyor.
nihayetinde o anı biriyle paylaşmakta istiyorum. kime göndersem diye düşünürken idrak ettim ki çevremdeki avamlar bu parçanın hissiyatını anlamayacaktı.

daha önceleri hikayesinde br paylaştığına tanık olduğum çok bin takipçili bir gezgine dm olarak notumla birlikte gönderdim. yahu şimdi görmez ama bir gün mutlaka görür dememle birlikte geri dönüş yaptı.

normalde denk gelmezdi ama geldi işte, geleceği vardı..

salgın nedeni ile sınırların kapanmaklığı üzere, iran sınırından geri dönerek çıkamadığım kainat turuma bir gün çıkabilirsem, rotamın son aylarında uk de bulunuyor.
ukchat 40's kanalında konuştuğumuz bir kadın galler kırsallarında çıplak ayak futbol oynayan patates kokulu çocuklardan bahsetmişti.
eğer bir gün gelirsen sana göstermeyi isterim diyerek hoşlukta yapmıştı.
o günün gelmesini arzuluyorum.

seni görmeden ölebilme ihtimalimi makul buluyorum ve kucaklıyorum.

Geri