Millwall
Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bana sadece tarih bildirmen yeterlidir. Birleşik Krallığın neresinde olursan ol hiç problem degil. Bir iki saatlik görüşmeler içimize ya da benim içime sinmez. O yüzden seni seve seve misafir eder ve evimde ağırlarım. ;)Hem Firenze, hem Hard Rock Cafe hem de David Bowie.
beni etkileyen ne varsa seviyor ve paylaşıyorsunuz ve ben de çok mutlu oluyorum.
pandemi yüzünden ertelemek zorunda kaldığım İngiltere seyahatini yaptığımda izin verir ve kabul ederseniz sizin yanınıza da uğramak istiyorum. Bana bir akşam vaktinizi, geceye kadar ayırsanız yeter. Size ulaşabilir miyim Londra’ya geldiğimde acaba?
Normalde böyle seyahatleri planlı yapıyorum ama pandemi malum plan yapamıyorum.. ama kısaca sizi görmeden ölmem ben onu söyliyim..Bana sadece tarih bildirmen yeterlidir. Birleşik Krallığın neresinde olursan ol hiç problem degil. Bir iki saatlik görüşmeler içimize ya da benim içime sinmez. O yüzden seni seve seve misafir eder ve evimde ağırlarım. ;)
Estağfurullah o nasıl söz öyle yahu, ben kimim ki öyle diyorsun. Salgindan kurtulalım gerisi sadece teferruat olur, dediğim gibi sadece tarih bildirmen yeterlidir. Nerede olursan ol yanına gelirim ;)Normalde böyle seyahatleri planlı yapıyorum ama pandemi malum plan yapamıyorum.. ama kısaca sizi görmeden ölmem ben onu söyliyim..
O yemez maalesef.....londralı adamı ben de görmeden ölmem remus....... yiyosa giresunlu beni görmeye gel........
insanları görmeden ölmek için konum ayrımcılığı yapıyorsun.......... üzdün..........O yemez maalesef.....