Wine bowl of your father

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Bazen akıllı telefonum olmadığı için üzülüyorum. Bu anlar nadirde yaşansa tebessümlük kareler kaçırıyorum. Geçen bir muhtar adayının yazısı çarptı gözüme "Bimem ne mahallesi değişime hazırmı?" Şimdi soru eki olan "mı" yı ayrı yazmadan insanları değişime nasıl ikna edebilecek ya da etti mi çok merak ettim. Hemen altındaki yazı daha güzel, Öz Japon Kardeşler ne alırsan 3.5 TL. :D Arkadaş lahmacun salonu olsa anlarım, kebap salonu olsa anlarım lan çay ocağı olsa yine anlarımda 3.5 TL'ci ne lan?

Bir de anlık şeyler vardır. Misal geçen tranvayda Sirkeci durağındayım. Artık kapı kapama sinyali o kadar uzun çaldı ki makinist anons yapmak zorunda kaldı.
"değerli yolcularımız lütfen kapılar kapanırken müdahale etmeyelim. Ayağımızı sokmayalım, kolumuzu sokmayalım, kapı kapanma anından arasından geçmeye çalışmayalım" ulan etrafımdakilerde hep turist. Hani bi Türk'le göz göze gelsem basıcam kahkahayı. Ama adamlar mimik yoksunu emekliler gibi.

10390374_551494604951060_1197817461376660103_n.jpg

Hahahahahha :D Yani sonuçta telefonla uzaktan masa üstü yardımı ederken, "amca oradaki bütün pencereleri kapat" deyip "lan olm sıcak burası pencere felan kapanmaz şimdi" diyerek cevap alan bir silsile bu :D Ama olsun teknolojiden sorunlu olabilirler, zira teknolojinin olmadığı yerde gayet işler vaziyetteki insanlar. Buradan amcama selam olsun bu arada :p

Vücut geliştirme salonlarında her taraf aynadır genelde. 5 dakikalık bir çalışmanın ardından vücudunuzdaki kan hızı artar, kalp daha çok kan pompalamaya başlar ve kaslarınız kasılır. O ara kendinizi bir arnıld şıvatzenegır gibi, bir raki balboa gibi hissedersiniz. Omuzlarınız gerilir yandan yemiş gibi yürümeye başlarsınız. Aynada da kendinizi hayal ettiğinizin %40 ı gibi bir görüntüyle görürsünüz. Göz yanılması işte. Diğer yandan kaslı manyaklar sürekli kendilerine bakarak bir tatmin olma arayışı içerisindedir.

Hayatımda düzenli olarak hiç spor salonuna gitmedim. Bu ay başladım, 1 haftalık bir oryantasyon çalışmasından sonra asıl olan spor hareketlerine geçiş yaptım. 4 farklı alette 1 er periyot olmak kaydı ile 10 hareket yaptım. 4 makineden 40 hareket eder. Daha sonra hoca şınava yat dediğinde "iyi lan şınavsa çekerim" cümlesi geçti aklımdan. Bir defada 20 taneyi çok rahat çekiyorum aslında. Tam şınav pozisyonunu aldım ki hocanın yanına kız voleybol takımı geldi. O gazla ne 20 si 200 tane yine çekerim kızlar gelmiş sonuçta. 1. ye indim anam 2 ye kalkamıyorum. Kafamı kaldırıyorum bacak, eğiyorum bacak, sağa bak bacak, sola bak bacak her yer bacak. Bir erkeğin olmak istediği yer aslında :p Ama gel görki 2. şınava kalkamıyorum. Kızardım, bozardım birazda ıhladım tısladım olmuyor. Ne yapayım, ne yapayım derken bir "ahh" sesiyle bacağıma kıramp girdi hareketiyle dışarı attım kendimi. Şu anda hırsın doruklarındayım o şınavı o takımın ortasında çekeceğim günü bekliyorum :D

Bu gün hayatımda ilk defa ata bindim. Tırsmanın doruk noktasına ulaşmış olsamda, atın üzerindeyken çok farklı bir mutluluk anlayışı kapladı içimi. Murat atı hazırlarken bir ara "abi tut geliyorum" diyerek, birazda ata alışayım diye atın eyerini almaya gitti. At şöyle bana bir baktı "aha buldum tırsağı" diyerek ileri geri yapınca "Murağğğğğt, Murağğğğt" diye seslenmeye başladım. Fazlada ses çıkaramıyorum şimdi atın sağı solu belli olmaz basar tekmeyi gider mider :D

At hazır olunca çıktık dışarı, Murat bir güzel gezdirdi beni. Bir ara fotoğraf çekmek için atı bana bıraktı. O ara hayatımda unutamayacağım iki aynı kelimeden oluşan ama tınısı farklı olan "hoov hoooov" komutunuda öğrendim :D At sevgisi bir başlaymış cidden. Annem hep anlatırdıda tırsmaktan hiç adapte olarak dinlemezdim.

Bu gün için Pitre 'ye çok teşekkür ediyorum :) Fotoğrafta çekindik ama atmıycam merak edin :p

Asıl ben teşekkür ederim Cihat abi kırmayıp geldiğin için.Ayaklarına sağlık benim içinde çok güzel bir gündü.Doyumsuz bir sohbetti.Seni tanıdığım için şanslı olduğumu daha yakından görmüş oldum :)

Hadi şiir yazalım. Şiire "sen" diyerek başla "sadece sen" diye bitireyim. Aslında şiiri bahane edelim sevişmek için. Ne sen kalsın ne de ben. Şiir yazan parmakların yüzüme dokunsun. Al yüzümden bütün elemi, kederi. Yaz yüzüme seni ve beni. Mikail sura üflemeden bir an önce yaz beni. Mikail sura üfledimi ne sen kalırsın geri ne de ben.

Veee Mahmut abi odaya girer ışığı açar; "napıyorsun ulan kerhaneci" cümlesiyle her şey biter :p

slm canım sende varsın fotolarımız da var anılarımız da :D :D

Classss bu gün yanımda olcaktın :D Bi müşterinin yanına gittim Kavacık'ta. Müşterinin yanında işim bitti durağa gittim böyle hava kapalı. Hafif deli bi amca ortaya "yağmur yağcak birazdan" dedi kimse üstüne alınmadı. Dedim deliye malum olur durağın ucuna yaslandım. 5 dk sonra bir yağmur başladı millet çil yavrusu gibi :D sağıma bi kız soluma bi kız önüme bi kız yanaştı. Garipleri bir görsen ıslanmış kedi yavrısı gibi. Açtım kanatlarımı onlara, kol kanat germek deyimini gerçekleştirdim. Çok mutluyum :D

Classss bu gün yanımda olcaktın :D Bi müşterinin yanına gittim Kavacık'ta. Müşterinin yanında işim bitti durağa gittim böyle hava kapalı. Hafif deli bi amca ortaya "yağmur yağcak birazdan" dedi kimse üstüne alınmadı. Dedim deliye malum olur durağın ucuna yaslandım. 5 dk sonra bir yağmur başladı millet çil yavrusu gibi :D sağıma bi kız soluma bi kız önüme bi kız yanaştı. Garipleri bir görsen ıslanmış kedi yavrısı gibi. Açtım kanatlarımı onlara, kol kanat germek deyimini gerçekleştirdim. Çok mutluyum :D

ah be ya olaydım da birkaç pozunu çekeydim öyle :D bakar bakar içerdim :D

Arkadaş kasmayın bu kadar ya. Yok öyle özlü sözler, yok efendim romantik paylaşımlar felan. Yani capslerin gözünü seveyim sanki romantizmi onlar öğretmiş bize gibi. Altına iki satır okkalı söz al sana yılın erkeği aranan kadın profili. Kimi kandırıyonuz :D Kış geldiğinde eşofmanın açılmasın diye çorabın içine sıkıştırıyonuz çoğunuzda :p

Ben de şiir yazarım ben de romantik olabilirim :p kriterleriniz insanlıktan doğruluktan yana olsun. Yoksa bu gün burda iki güzel lafa kanıp sonradan sen bildiğin Mahmut'muşsun lan, sen de bildiğin kezbanmışsın diyerek hayal kırıklığına uğramayın. Ayyy sistim valla :p

söylesene sevgili!
ayarlamış mıydık saatlerimizi
son buluşmaya?
hayyy Allah, gördün mü!
zaman vurdu beni,
oysa daha yeni çekmiştim ben
yüreğimin pimini!

der ve giderim. Öptüm hepinizi.

Geri