ilahimorluk
Bronz Üye
- Web sitesi
- www.ebenededenebaybayde.com.tr
Bazen akıllı telefonum olmadığı için üzülüyorum. Bu anlar nadirde yaşansa tebessümlük kareler kaçırıyorum. Geçen bir muhtar adayının yazısı çarptı gözüme "Bimem ne mahallesi değişime hazırmı?" Şimdi soru eki olan "mı" yı ayrı yazmadan insanları değişime nasıl ikna edebilecek ya da etti mi çok merak ettim. Hemen altındaki yazı daha güzel, Öz Japon Kardeşler ne alırsan 3.5 TL.
Arkadaş lahmacun salonu olsa anlarım, kebap salonu olsa anlarım lan çay ocağı olsa yine anlarımda 3.5 TL'ci ne lan?
Bir de anlık şeyler vardır. Misal geçen tranvayda Sirkeci durağındayım. Artık kapı kapama sinyali o kadar uzun çaldı ki makinist anons yapmak zorunda kaldı.
"değerli yolcularımız lütfen kapılar kapanırken müdahale etmeyelim. Ayağımızı sokmayalım, kolumuzu sokmayalım, kapı kapanma anından arasından geçmeye çalışmayalım" ulan etrafımdakilerde hep turist. Hani bi Türk'le göz göze gelsem basıcam kahkahayı. Ama adamlar mimik yoksunu emekliler gibi.
Bir de anlık şeyler vardır. Misal geçen tranvayda Sirkeci durağındayım. Artık kapı kapama sinyali o kadar uzun çaldı ki makinist anons yapmak zorunda kaldı.
"değerli yolcularımız lütfen kapılar kapanırken müdahale etmeyelim. Ayağımızı sokmayalım, kolumuzu sokmayalım, kapı kapanma anından arasından geçmeye çalışmayalım" ulan etrafımdakilerde hep turist. Hani bi Türk'le göz göze gelsem basıcam kahkahayı. Ama adamlar mimik yoksunu emekliler gibi.