Soru C WhatsAppta Son Görülme Neden Kapatılır ?

Konu sahibi son olarak 1058 gün önce görüldü
İnsanlar bana neden hesap sorsun ki kapatma gereği duymadım.
Cevap vermek istemezsem vermem bu benim kararım neden karsımdakini kandırayım?

Bazen iletişim halinde olmaktan o kadar sıkılabilirsiniz ki, her taraftan soyutlanmak istersiniz. Ben çoğu zaman öyle oluyorum şahsen.

Onun dışında; özel birinin ne zaman Whatsapp'a girdiğinizi görmemesini istediğinizden de olabilir.

Ben mesela bazen mavi tik olayını da kapatmak isterim. Sırf acaba mesajımı okudu mu işte okuduysa neden cevap vermedi paranoyasını aşmak için. Eskiden inanılmaz saçma bulurdum ama artık hak veriyorum.

Ben özellikle açık tutuyorum, en son ne zaman online olduğum ayan beyan ortada olsun. Ben gerilime gelemiyorum. Ayrıca ne zaman online olduğum da kimseyi ilgilendirmez. Mesajı okuyup cevap vermeme özgürlüğüm de var.
tek başıma mavi tik terörüne karşı direniyorum

Bir insan bir başkasının son görülme saatini neden merak eder, asıl soru/n bu.

Yoğun kullanmıyorum ve bu sebeple açık mı kapalı mı farkında bile değilim. Mesaj ile haberleşmeyi sevmem, varsa söyleyeceğim arayıp konuşmayı tercih ediyorum.

ergenlikte yaptığım durum
Eski sevgili raporları skfj

yaş olmuş 35
1-3-5 ne fark eder ne zaman online olduğum
Bu konuda kim ne düşünürse de düşünsün

Hadi bakalum
Gelsin son görülmeler oh mis.

kizlar kapatabilir ama erkekler kapatmamali cunku kizlarin
gormesi denetlemşaka lan şaka jsjdjdj

kimsenin kalbi kırılmasın diye kapatıyorum her şeyi. eskiden her şey açıktı ama sonra dedim hak etmiyorlar bunu kapa gitsin... b

Bu de mavi tik kapatanlar var. Bu deyyuslari adam etmenin yolunu buldum. arka arkaya aynı mesajı bin defa atıyorum. Ne biliyim görüldüğü anlaşılmıyor diye.

Hepinizi ıslah edicem olm. Hizaya getiricem.

Geri