Soru C WhatsAppta Son Görülme Neden Kapatılır ?

Konu sahibi son olarak 1056 gün önce görüldü
Bir insan whatsappta son görülmesini neden kapatır ? :dusun:

Gereksiz triplere maruz kalmamak için olabilir
Yok su zaman girmişsin de yazmamissin da gibi :)

Gereksiz insanların "mereeebaa"larına,
Profil resminde çocukları olan akrabalardan;
Annengile söyle akşam sizdeyiz yavrıımmm"larına maruz kalmamak için olabilir.

"Gizemli cool olacak bana haspam"da diyebilirim.
Bilemedim şimdi.
Kullanmıyorum zaten,bi' salça olayım dedim.

insanın bazen hiç bir şey yapası gelmez kimseyle konuşmak istemeyebilir ola ki o zıkkıma girdi baktı ve çıktı ise eyvahlar olsun anında sitemler başlar : )
bazen de hiç müsait olmadığın bir anda yazarlar girmiş bulunursun bakar sonra cevap yazarım dersin ama sen cevap yazana kadar bile beklemeyip felaket senaryoları üretirler al başına belayı : )
en güzeli saati gizlemek kafan dinç oluyor

Ne zaman girip çıktığını konuştuğun kişileri sorup takip etmesinler deyi.

Sevmiyorum o uygulamayı kullanmıyorum

Hayır hadi ben ara kapattım fazla ilgiden bunaldim biliyosun sebebi:D
Sen niye kapattın anlat ta bilelim :p
Mavi tık lari kaldırdım aslında kapattım da sayilmaz:D

Dokulsun kirli çamaşırlar o haldee:D

Kesin sevgilisini aldatıyorsun. Tahmin de bile bulunmuyorum 'kesin' diyorum.

Hayır hadi ben ara kapattım fazla ilgiden bunaldim biliyosun sebebi:D
Sen niye kapattın anlat ta bilelim :p
Mavi tık lari kaldırdım aslında kapattım da sayilmaz:D

Dokulsun kirli çamaşırlar o haldee:D

Maria mavi tık nasıl kapatılıyor :honk:

Şahsen benim son görülmeyi kapatma sebebim sigaraya başlamakla aynı sebeptendi: sürü psikolojisi. Ama açıp ilgimi çeken insanların son görülmesine bakıp tekrar kapatıyordum. Sonra ilgimi çeken insanların son görülmesini kapattığını görünce şok geçirip son görülmeyi açık konumda bıraktım. Şimdiki merakım bir insan neden son görülmeyi kapatır benim gibi psikolojik fantezileri yoksa eğer, sence neden kapatır :dusun:

bir ara denemedi degilim ama cok sıkıcı oluyor annem ne zaman girmiş çıkmış göremiyordum geri açtım :)

Maria mavi tık nasıl kapatılıyor :honk:

Şahsen benim son görülmeyi kapatma sebebim sigaraya başlamakla aynı sebeptendi: sürü psikolojisi. Ama açıp ilgimi çeken insanların son görülmesine bakıp tekrar kapatıyordum. Sonra ilgimi çeken insanların son görülmesini kapattığını görünce şok geçirip son görülmeyi açık konumda bıraktım. Şimdiki merakım bir insan neden son görülmeyi kapatır benim gibi psikolojik fantezileri yoksa eğer, sence neden kapatır :dusun:

Bebeyim kendi iç dünyam da ki tecrübelerime dayanarak diyorum ki
Emre ye uyuz olup saklamistim kendimde görmek istemiyroum takıntı olmuştu ben de bir aralar.
Adam sürekli beni whatsap ta takip ediyordu Hayır engelleyip silemiyorum da sırf görmemek için numarasini silmistim :D
Ama merak etsin istiyordum:(
Etti de zaten aradı da:D
Durum bu ben de ki:p

Mavi tık olayında da Henry e de ben gösterdim çok kötüyüm ya haha ayarlar>gizlilik >okundu bilgisini göster in yanında ki centigi kaldir:D
Samsung note3 e göre tarif ediyorum :D
Iphone da farklıymis ama aynı yerden hemen hemen:p

Bebeyim kendi iç dünyam da ki tecrübelerime dayanarak diyorum ki
Emre ye uyuz olup saklamistim kendimde görmek istemiyroum takıntı olmuştu ben de bir aralar.
Adam sürekli beni whatsap ta takip ediyordu Hayır engelleyip silemiyorum da sırf görmemek için numarasini silmistim :D
Ama merak etsin istiyordum:(
Etti de zaten aradı da:D
Durum bu ben de ki:p

Mavi tık olayında da Henry e de ben gösterdim çok kötüyüm ya haha ayarlar>gizlilik >okundu bilgisini göster in yanında ki centigi kaldir:D
Samsung note3 e göre tarif ediyorum :D
Iphone da farklıymis ama aynı yerden hemen hemen:p

Iphone da olduğundan emin misiniz Maria ona göre altını üstüne getircem :honk: benim gizlilik ayarlarında mavi tıkla ilgili bi şey yok ya :dusun:
Emre ve türevlerinin de olmayan beynine vurayım buradan :honk:

Geri