keroLayn
Gümüş Üye
-
-
-
-
-
Bir insan whatsappta son görülmesini neden kapatır ? :dusun:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yalanına kürekle vuruyumsenden gördüm de istedim ben bi kere. hem basına sızdırıyon bilgilerimi hem de yanlış sızdırıyon ayıpppp :cat:
Hayır hadi ben ara kapattım fazla ilgiden bunaldim biliyosun sebebi
Sen niye kapattın anlat ta bilelim :p
Mavi tık lari kaldırdım aslında kapattım da sayilmaz
Dokulsun kirli çamaşırlar o haldee![]()
Maria mavi tık nasıl kapatılıyor :honk:
Şahsen benim son görülmeyi kapatma sebebim sigaraya başlamakla aynı sebeptendi: sürü psikolojisi. Ama açıp ilgimi çeken insanların son görülmesine bakıp tekrar kapatıyordum. Sonra ilgimi çeken insanların son görülmesini kapattığını görünce şok geçirip son görülmeyi açık konumda bıraktım. Şimdiki merakım bir insan neden son görülmeyi kapatır benim gibi psikolojik fantezileri yoksa eğer, sence neden kapatır :dusun:
Hahahaha kamki sende niye mavi tık yok dedin hahajaja![]()
sende açıkladın... sordum anlattın sıkıntı yok kankiA:Sd:QWEwe
Hahah sanırım mavi tık gizleme olayı benden çıktı :p
whatsapp şirketinden açıklama geldi. Senden ötürüymüş :p
Arada bozulması da senden dolayı imiş kırdığın kalplerin trip olarak sana dönmesi sebebi ile öyle duydukk:T: :hih:
Bebeyim kendi iç dünyam da ki tecrübelerime dayanarak diyorum ki
Emre ye uyuz olup saklamistim kendimde görmek istemiyroum takıntı olmuştu ben de bir aralar.
Adam sürekli beni whatsap ta takip ediyordu Hayır engelleyip silemiyorum da sırf görmemek için numarasini silmistim
Ama merak etsin istiyordum
Etti de zaten aradı da
Durum bu ben de ki:p
Mavi tık olayında da Henry e de ben gösterdim çok kötüyüm ya haha ayarlar>gizlilik >okundu bilgisini göster in yanında ki centigi kaldir
Samsung note3 e göre tarif ediyorum
Iphone da farklıymis ama aynı yerden hemen hemen:p