Soru C WhatsAppta Son Görülme Neden Kapatılır ?

Konu sahibi son olarak 1058 gün önce görüldü
Değişik sebepleri vardır. Sevgilisi olan, sevdiği görmesin diye kapatır. Patronu olan patrondan gizlenmek için v.s diye sebepler vardır. Ancak hepsinin ortak sebebi gizlenmek bazılarından kaçmaktır.

saçma sapan stalkerlarınız varsa ve saçma sapan insanlarla muhabbet etmek istemiyorsanız ondan kapatılıyormuş. ben ondan kapatıyorum yani .s.s

Bazen mesajına cevap vermek istemediğiniz kişinin mesajını hiç okumadan silersiniz ve son görülme de kapalı olur.
Daha ileri gider mavi tiki kapatırsınız.
Bide gbwhatsapp indirip görünmez olursunuz.
Karda yürü izini belli etme eheh.

1-2 kere kapatım açtım kapatım açtım şimdi hep kapalı insan alışana kadar açık istiyor sonra kapatıyor :D

Takip edildiği kişilerden rahatsız oluyordur.

Bazen mesajına cevap vermek istemediğiniz kişinin mesajını hiç okumadan silersiniz ve son görülme de kapalı olur.
Daha ileri gider mavi tiki kapatırsınız.
Bide gbwhatsapp indirip görünmez olursunuz.
Karda yürü izini belli etme eheh.

ayfon için var mı bu bahsettiğin uygulama :liv:

Bazılarına o an yazmak istemezsiniz ve bundan ötürü giripte yazmadığınızı gördüklerinde afra tafra çekmek zorunda kalabilirsiniz bunun için kapatılabilir.

Kapatılır çünkü kimseyle uğraşmak istemezsin. Gerçekten yazmak isteyen zaten son görülmene bakmadan yazar.

ok2AEk.png

Whatsapp'a en son 2.25'te girmiş, bana 1:45'te uyuyorum dedi, arkadaşları 1:56'da checkin yapmış, beni aldatma olası...

Geri