Soru C WhatsAppta Son Görülme Neden Kapatılır ?

Konu sahibi son olarak 1058 gün önce görüldü
Bugün annem bir video atmış. Yoğunluktan bakamadım. Vakit olarak 4 saat falan olanı zamanı yazıyorum. Annem aradı, sesi bozuk. Bu tavrımı sordu, yoğundum dedim. İnandı sanırım

Bu tür olaylar olabiliyor

bilmiyorum da bazen kapatasım var nası merak etmiyorsunuz nan ben çatlarım ne zaman onlayn olmuş bakmak lazım trip atmak lazım ama o hakkını alıyorsa yol da alsın bi zahmet :hih:

Benim kapalı ohh beee dünya var,normal arkadaşlar bile diyordu aaa bu saatte görülmüşsün onlarla mı uğraşacamm kapatım bir güzell rahatım :D

Mrkdan çatlasınlar son girişime bakan arkadaşlarım heh heh :asd:

Fotoyu da kaldırdım oh çok gizemli bir hava oluşturdum kendime.

Nedenmiş peki ?
Bir sonuca varılabildimi ?

Ben yogun insanim, her dakika telefona bakamam, baksam da yazamam. Gordu de niye cevaplamadi demesinler diye kapatiyorum.

Ne ben insanları merak ediyorum nede onlar beni merak etsin kapattım kafam rahat kimse hesap soramıyor

Çalışırken genelde telefon elimden düşmediği için yazılanlara bakıp çıkıyorum önemsemiyorum cevap vermiyorum vermeyide unutuyorum.
Ondan sonra vay efendim en son şu zaman girmişsinde niye cevap vermedin hiç cevap vermeseydin gibi triplere maruz kalıyoruz kalmamak için kapatın :wink:

Son görünmesi görünmesin diye kapatılır. Çevrim dışı butonunu bekliyorum ben ayrıca :T:

Ağız tadıyla stalklıyamıyoruz. stalklayamıyoruz. stalklamdskan.

Ne anladım ben bu işten

güvenmiyorsan senle işi ne

Genel de hiç bir mesajı iplemediğimden , karşı tarafa ayıp olmasın dıye

Hiç yapmadığım bir eylem.
Çünkü gereksiz kimse kayıtlı değildir bende. Kayıtlıysa önemlidir.

Geri