Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yurtdışında wp kullanılmıyor mu da?Yurtdışında yaşamıyorsa kullanılır. Diğer türlü çift cihaz kullanıyor olabilir.
Ayy benim babamın skyp, bip, telegramı bile var çapkın şey kjkhkhjhkb Facebook da unutmuşum kjkhkhaaa bu benim babam .p
ne whatsappı var, ne facebooku, ne instagramı .p
Ayy benim babamın skyp, bip, telegramı bile var çapkın şey kjkhkhjhkb Facebook da unutmuşum kjkhkh
Benimki bildiğin babalardan değil işte kjkjkjbabaların telegramı olur mu yaa, bipi falan .p
Bildiğim kadarı ile bazı ülkelerde yasak, bazı ülkelerde ise Türkiye'de olduğu kadar yaygın değil.Yurtdışında wp kullanılmıyor mu da?
Veya iki telefonu vardır. Birini arabada bırakıyordur, diğerini eve götürüyordur. Benim gibi, her evli gibi.doğal ortamımda böyle biriyle karşılaşsam çok garipsemem; aynı şey, sosyal medya kullanmayı tercih etmeyenler için de geçerli. ama burada, bunlardan herhangi birini kullanmayan birine denk gelsem anında uzaklaşırım. fake, evli ya da bir şeyler saklama ihtimali oldukça yüksek. KORKUNÇ...........
e, tamam, ben de 'evli' yazmışım ya ayol.dkfjdVeya iki telefonu vardır. Birini arabada bırakıyordur, diğerini eve götürüyordur. Benim gibi, her evli gibi.