Whatsapp Kullanmayan Erkek

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Yurtdışında wp kullanılmıyor mu da?
Bildiğim kadarı ile bazı ülkelerde yasak, bazı ülkelerde ise Türkiye'de olduğu kadar yaygın değil.

WhatsApp, dünya çapında 2 milyardan fazla kullanıcıya sahip. Birçok ülkede dev bir kullanıcı kitlesine hitap ediyor. Ancak, Amerika Birleşik Devletleri'nde durum biraz farklı. ABD'nin 337 milyonluk nüfusuna karşın, WhatsApp kullanıcı sayısı yalnızca 100 milyon civarında.

Başka bir hattı olabilir. Babamın bile var yani. Jdjdj

Bu bir zamanlar bendim,sonra mevcut sebeplerden dolayı kullandım,Birkaç seneye kalmaz dönerim yine tekrar bu duruma zaten.

Meta'nın hiçbir şeyini kullanmamak gerek. Instagram, Facebook, Whatsapp.

Hayat şartları el vermiyor, kullanıyoruz. Facebook'u bıraktık çok şükür.

doğal ortamımda böyle biriyle karşılaşsam çok garipsemem; aynı şey, sosyal medya kullanmayı tercih etmeyenler için de geçerli. ama burada, bunlardan herhangi birini kullanmayan birine denk gelsem anında uzaklaşırım. fake, evli ya da bir şeyler saklama ihtimali oldukça yüksek. KORKUNÇ...........

doğal ortamımda böyle biriyle karşılaşsam çok garipsemem; aynı şey, sosyal medya kullanmayı tercih etmeyenler için de geçerli. ama burada, bunlardan herhangi birini kullanmayan birine denk gelsem anında uzaklaşırım. fake, evli ya da bir şeyler saklama ihtimali oldukça yüksek. KORKUNÇ...........
Veya iki telefonu vardır. Birini arabada bırakıyordur, diğerini eve götürüyordur. Benim gibi, her evli gibi.

Geri