wechat ne işe yarar?

Konu sahibi son olarak 2614 gün önce görüldü
Bana bulduklarina bakar misiniz
r4070.png

En iyi görüntülü konuşma app. bence,tangodan iyi olduğunu söyleyebilirim.

Whats App'ı bile kullanmıyorum artık. Sallamak falan ilk duyduğumda garip gelmişti. :D

İlk başlarda popülerdi evet salladıkça akıyordu.d ancak şimdilerde daha çok görüntülü konuşma amaçlı kullanılıyor en azından ben o amaçla kullanıyorum.

tanımadıkların slm mesajı gönderiyor :S saçma sapan bir şey bugün yükledim ,sonra sildim.
vatsapdan devam.

Bence gereksiz bi program :) wechat bulusması düzenleyenler, sevgili olanlar vs. cok var..
üyeliği silmekte sorun oluyor, sen programı silmis olsan bile yakınları aratanlarda gözüküyorsun.

Birbara kullandım. Ama kendi arkadaşlarınla muhabbet ediyorsun. Vatsap gibi. Sadece sallama özelliği var.
Bir kez salladım. Kendi bölgemden biriyle tanışıp süper bir dostluğumuz oldu. Bazen güzel oluyor ama sildim :d

sallama, denize şişe atma ve yakındakileri bulma özelliği var, bence saçma bir program sırf yeni arkadaslıklar kurmak isteyenler için.

Tangoyuda sallayinca bisiler oluyor. Oyle birsey mi acaba. :T:

Sallamam görüntülü konuşmak icin kullanıyorum :p

Ben kullanıyorum. whatsapp gibi arkadaşlarınız ekleyip mesajlasabilirsiniz yada görüntülü konuşabilirsiniz. Onun dışında sallama sistemi var o an wechatte sizle aynı anda sallayan size en yakın kişiyi buluyor + etrafa bak'ı seçerseniz gps ile konum bilgisi veriyor ve size en yakın wechat kullanıcılarını buluyor dahasıda var :D sadece kadınları yada sadece erkekleri arattırabiliyorsunuz :D

Bence gereksiz bi program :) wechat bulusması düzenleyenler, sevgili olanlar vs. cok var..
üyeliği silmekte sorun oluyor, sen programı silmis olsan bile yakınları aratanlarda gözüküyorsun.

sallama, denize şişe atma ve yakındakileri bulma özelliği var, bence saçma bir program sırf yeni arkadaslıklar kurmak isteyenler için.

:D:D

Geri