wechat ne işe yarar?

Konu sahibi son olarak 2612 gün önce görüldü
WeChat nedir ne işe yarar?
Geçen bir arkadaşımın telefonunda yüklü bir sohbet programıydı sallayarak chat yapılıyordu oldukça gelişmiş bir program yakındaki temaslarınız ilede chat yapabiliyorsunuz kesin çinliler icat etmiştir :p program hakkında bilgisi olan veya kullanan var mı?

bende kullanmayı düşünüyorum. benimde arkadaşlarım arasında baya bi yayıldı bu uygulama :)

Sallayarak yakınında olan wchat kullanıcılarını buluyor, yazışma programı binevi whatsapp gibi farkı teli salladığında buluyor kullanıcıları yakınındakileri yada yurtdışında bile bu programa sahip olanları , aynı anda sallayanlarıda bulabiliyor tabi, bende vardı fakat sildim beğenmedim, tabi programa has bi beğenmeme değil yanlış anlaşılmasın sadece kendi tercihim kullanmıyorum.

Geçen arkadaşın telefonda kurcaladık biraz temaslarımızdaki 1 kişi 1 km yakınımızdaydı gittik gittik 500 metreye kadar gösterdi sonra kaybettik :D

Wechat sayesinde evlenenlerin çocukları ne dicek acaba :D

+Baba annemle nasıl tanıştın
-Sallayarak yavrum
+Nasıl yani
-Salladım konumunu buldum oturduk çay içtik :zuha:

Ben kullanıyorum. whatsapp gibi arkadaşlarınız ekleyip mesajlasabilirsiniz yada görüntülü konuşabilirsiniz. Onun dışında sallama sistemi var o an wechatte sizle aynı anda sallayan size en yakın kişiyi buluyor + etrafa bak'ı seçerseniz gps ile konum bilgisi veriyor ve size en yakın wechat kullanıcılarını buluyor dahasıda var :D sadece kadınları yada sadece erkekleri arattırabiliyorsunuz :D

Çok eğlenceli, whatsappta yazmaktan yoruluyordum.
Basılı tutup konuşuyorum.
Burdan Tuğçe'yi sevdiğimi de söylemek istiyorum.
7/24 konuşan insanlarız (:

Onceki gün keşfettim sallıyorum iki gündürlü. Sanırım aynı anda sallayanlar birbirini tutturuyomuş da bana sürekli çinden japondan geliyo ya. ;(

Geri