was here Ezel

E
  • Kullanıcı Ezel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendini Tanıt
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanki sen kac yasndasın kuzum gençsin sende ama yasadıklarımızdır bizi olgunlastıran dogrudur..
Ben cogu yasadıgımı takmamaya calısırım, dertten def calmak deyimi var ya aynen öyledir.
Hüzünlendiğimde çok konusurum cok gülerim, herkes anlar beni tanıyanlar tabi..
Sen yasadıklarını hep hüznünde boğmussun ondandır bu olgunlugun belki de..
Ama herkesin bir yara izi vardır (:
Kimi gösterir kimi göstermez..
Yarasına dokundugunda hırcınlasır bazıları..
Sen de hırcınlasıyorsun sanırım.
Kimseye gücsüz oldugunu belli etmek istemiyorsun değil mi?
Evet sende benim gibisin sadece tek fark var sen silip bitiriyorsun ben çok basit bitiremiyorum birşeyleri ama yavaş yavaş soğumak en iyisi sonradan hiç aklına gelmiyor.
Tavsiye ederim soğumak denen sey hepsinden iyi :)

Hep diyorum sen çok akıllı bi kızsın ama kendini gizliyorsun :p

Ben aslında pek öyle değil de yakıyorum gemileri. Açık kapı bırakmıyorum ne bende ne gidende. Çünkü insan acaba dönermi diye bekliyor. Bunun kim olduğu hiç önemli değil. Birinin hayatından çıkarken yada hayatımdan çıkartırken öyle sessiz sedasız gidemiyorum. Sonuna kadar kanıyorum ve kanatıyorum. O yüzden benden giden hiç dönmüyor bende o ümitle yaşamıyorum :)

Hep diyorum sen çok akıllı bi kızsın ama kendini gizliyorsun :p

Ben aslında pek öyle değil de yakıyorum gemileri. Açık kapı bırakmıyorum ne bende ne gidende. Çünkü insan acaba dönermi diye bekliyor. Bunun kim olduğu hiç önemli değil. Birinin hayatından çıkarken yada hayatımdan çıkartırken öyle sessiz sedasız gidemiyorum. Sonuna kadar kanıyorum ve kanatıyorum. O yüzden benden giden hiç dönmüyor bende o ümitle yaşamıyorum :)

Akıllı mı? Hiç akıllanmam ben ya çok safımdır çok merhametli şefkatliyimdir aslında insanlarda beni hep ordan vuruyorlar.. En nefret ettiğim şey iyi niyetimdir.
Keşke biraz duygusuz olsaydım lan.
Neyse bi ara tanısalımda bunları özel konusalım :srl:

Akıllı mı? Hiç akıllanmam ben ya çok safımdır çok merhametli şefkatliyimdir aslında insanlarda beni hep ordan vuruyorlar.. En nefret ettiğim şey iyi niyetimdir.
Keşke biraz duygusuz olsaydım lan.
Neyse bi ara tanısalımda bunları özel konusalım :srl:

İyi niyet ayrı akıllılık ayrı akıllım :p Olayları gözlemleme şeklinden bahsediyorum :) Çok fazla gözlemliyorsun mesela aradaki bağlantıyı çok çabuk kuruyorsun. Kafa zehir dsfdfds :p Bence de tanışalım artık :srl:

Durun bende şimdi bişeyler yazıcaaaamki :)
Öncelikle Dedelerimizin mekanı cennet olsun benim dedemde gecen sene vefat etti ama her an aklımdadır dualarım hep onunla . :)
seni tanımak güzel ve güzel olucakta daha çok konuuşruz beni sev tamam mı :)
ben utangaç sessiz gözükürüm ama konuşmaya başladımmı susturabilene aşk olsun .. :)
nese ben gidiyorum şimdi ama birazcık zaman sonra tekrar gelicem yine konunaa :)

Durun bende şimdi bişeyler yazıcaaaamki :)
Öncelikle Dedelerimizin mekanı cennet olsun benim dedemde gecen sene vefat etti ama her an aklımdadır dualarım hep onunla . :)
seni tanımak güzel ve güzel olucakta daha çok konuuşruz beni sev tamam mı :)
ben utangaç sessiz gözükürüm ama konuşmaya başladımmı susturabilene aşk olsun .. :)
nese ben gidiyorum şimdi ama birazcık zaman sonra tekrar gelicem yine konunaa :)
Amin, mekanları cennet olsun..

Gel, gel bana Bolu'mu anlat :cici:

Saygımın olmadığı insana sevgimde olmaz. Değersizleşir. Saygı önemlidir benim için herkese göstermem. Saygı görmek istiyorsan önce saygı duyacaksın.,
1 adım attığım insanın benden 1 adım kaçtığını gördüğümde bana her attığı adımda iteklediğimde olmuştur.
Katre-i Matem yaptığım alıntıda aynı düşüncede olduğumu ifade edebilmek içindi :)

Seni tanıdığıma memnun oldum güzel bir anlatım olmuş:)

çok uzun olmuş, okumadım, seni tanımak gerçekten güzeldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri