was here Ezel

E
  • Kullanıcı Ezel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendini Tanıt
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bukadar yeter herhalde:)

biraz bu bunlar nereye bakıyor filmine benzemiş....

bir filim vardı zeki metinin biryere bakıyorlardı herkes merak ediyordu onun gibi birşey olmus demek istemiştim

İtfaiye'i çağırayım ben o zaman onlarla güzel bir yağmur yaparız :kiki:
(Çok tatlısın sen ya ):çpkn:

Evet sürekli hayal kur olur mu sen. en azından bu berbat dünyada tertemiz hayallerimiz'le yaşarız.Bu forumda bir çok kişiye saygım sonsuz nedense seni yeni yeni tanımama karşı nick'ini görünce bir duraksıyorum böyle her konunu okuyorum. ( uzaktan takip :p) şaka bir yana bunu hemcinsim değil de biri yazsam herhalde asılıyor felam sanılırdı ama içim rahatça dökebilirim ohh :)

Evet sürekli hayal kur olur mu sen. en azından bu berbat dünyada tertemiz hayallerimiz'le yaşarız.Bu forumda bir çok kişiye saygım sonsuz nedense seni yeni yeni tanımama karşı nick'ini görünce bir duraksıyorum böyle her konunu okuyorum. ( uzaktan takip :p) şaka bir yana bunu hemcinsim değil de biri yazsam herhalde asılıyor felam sanılırdı ama içim rahatça dökebilirim ohh :)

Çok teşekkür ederim, aynı şekilde hislerimiz. Benimde gözlerim arıyor seni olmadığında :cici:

[YOUTUBE]W0LZ4wMV3zw[/YOUTUBE]

Cansın:cici: Ben bunu buraya bırakıyorum üstüne alınabilirsin :srl:

herşey gönlünce olsun şeker kız.

Ne güzel anlatmışsın kendini.
Her şey gönlünce olsun, hayat sana; Sağlık, huzur, başarı getirsin.

[YOUTUBE]xBcMKwbMEcQ[/YOUTUBE]​

Mesela ağlarken gülmeye başlayablirim yada gülerken ağlamaya. Buda vücudun bi çeşit savunma mekanizmasıymış. Yıllarca anormalmiyim acaba ben diye dolanmışlığım vardır. Araştırdım onayladım. Aslında pekde normal sayılmam. Biraz anormallik güzel.

Aynı ben :)
Deli olmak güzeldir, akıllı olup çekeceğine, deli ol hayatını yaşa diye düşünürüm. :o
Herşey gönlünce olsun, çok memnun oldum.
Dedende nur içinde yatsın, ölümlü dünya elden gelmiyor birşey.
Güzel anlatım , seviliyorsun :o

Teşekkür ederim canım, nur içinde yatsın güzel dedem amin :cici:

Yer yer bunu yazan ben miyim dedim sonra bazı yerlerde ben bu kadar iyi biri değilim dedim..

Kolay sevebilen biri değilim, kolay da unutmamam ama silebilirim. Birini eğer sevdiysem iyisiyle kötüsüyle, doğrusuyla yanlışıyla, hatasıyla kabul ederim arkasında dururum. Ama bana yanlış yaparsa çok çabuk soğurum. Kinciyimdir affedemeyeceğim şeyler vardır. Şaşarım bazen kendime bu kadar kolay silebilmeme ve arkama hiç bakmama.

Mesela burada anlattığın gibi yapmak isterdim.
Ben kolay silemiyorum, irtibatı kessem bile kalıyor yüreğimde..

Bi ara bunu nasıl yaptığını bana da anlat matemcik :)

Yer yer bunu yazan ben miyim dedim sonra bazı yerlerde ben bu kadar iyi biri değilim dedim..

Kolay sevebilen biri değilim, kolay da unutmamam ama silebilirim. Birini eğer sevdiysem iyisiyle kötüsüyle, doğrusuyla yanlışıyla, hatasıyla kabul ederim arkasında dururum. Ama bana yanlış yaparsa çok çabuk soğurum. Kinciyimdir affedemeyeceğim şeyler vardır. Şaşarım bazen kendime bu kadar kolay silebilmeme ve arkama hiç bakmama.

Mesela burada anlattığın gibi yapmak isterdim.
Ben kolay silemiyorum, irtibatı kessem bile kalıyor yüreğimde..

Bi ara bunu nasıl yaptığını bana da anlat matemcik :)

Bende senin yazdıklarını okuduğumda öyle hissetmiştim :) Aslında her insan özünde iyidir ama bende o kadar iyi bir insan olduğumu düşünmüyorum. Sevdiklerime gereğinden fazla cömert olabiliyorum sevgide ama sevmediklerimede tam bir baş belası olabiliyorum :)

Bunu yapmak çok kolay olmadı benim için. Çok darbe yemem gerekti :) Sen daha gençsin bu biraz taşlaşmışlıkla alakalı. Samimiyet ve saygı benim için çok önemli. Samimiyetsizlik ve saygısızlık gördüğüm yerde/insanda duramıyorum ben. Vazgeçmek tabii ki kolay değil herkesin izi kalıyor bir yerde. Bazıları iz bile bırakmıyor :) Zamanla öğrenirsin sende öğretirler daha doğrusu :)

Bende senin yazdıklarını okuduğumda öyle hissetmiştim :) Aslında her insan özünde iyidir ama bende o kadar iyi bir insan olduğumu düşünmüyorum. Sevdiklerime gereğinden fazla cömert olabiliyorum sevgide ama sevmediklerimede tam bir baş belası olabiliyorum :)

Bunu yapmak çok kolay olmadı benim için. Çok darbe yemem gerekti :) Sen daha gençsin bu biraz taşlaşmışlıkla alakalı. Samimiyet ve saygı benim için çok önemli. Samimiyetsizlik ve saygısızlık gördüğüm yerde/insanda duramıyorum ben. Vazgeçmek tabii ki kolay değil herkesin izi kalıyor bir yerde. Bazıları iz bile bırakmıyor :) Zamanla öğrenirsin sende öğretirler daha doğrusu :)

Sanki sen kac yasndasın kuzum gençsin sende ama yasadıklarımızdır bizi olgunlastıran dogrudur..
Ben cogu yasadıgımı takmamaya calısırım, dertten def calmak deyimi var ya aynen öyledir.
Hüzünlendiğimde çok konusurum cok gülerim, herkes anlar beni tanıyanlar tabi..
Sen yasadıklarını hep hüznünde boğmussun ondandır bu olgunlugun belki de..
Ama herkesin bir yara izi vardır (:
Kimi gösterir kimi göstermez..
Yarasına dokundugunda hırcınlasır bazıları..
Sen de hırcınlasıyorsun sanırım.
Kimseye gücsüz oldugunu belli etmek istemiyorsun değil mi?
Evet sende benim gibisin sadece tek fark var sen silip bitiriyorsun ben çok basit bitiremiyorum birşeyleri ama yavaş yavaş soğumak en iyisi sonradan hiç aklına gelmiyor.
Tavsiye ederim soğumak denen sey hepsinden iyi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri