Warcraft (World of Warcraft) | 03 Haziran 2016

Konu sahibi son olarak 39 gün önce görüldü
Büyüyünce çok büyük adam olacak.

the-warcraft-trailer-has-been-officially-released-wow-fans-can-rejoice-700298.jpg

Oyunu ile hiç alakam olmadı ama filmi merak ettim. Dün izledim. Öncelikle müzikleri çok etkileyici idi. Başrolde Travis Fimmel'i ( Ragnar reis) görünce daha da dikkatli izledim. Genel anlamda hikaye, oyunculuklar güzeldi. Devamı gelir diye düşünüyorum.

Arkadaşlar olumlu veya olumsuz hiçbir eleştirinin etkisi altında kalmadan filmi gidin izleyin. Hikayeyi daha önceden bilen insanlar bazı eksiklikler hissedebilir yada bazı değişiklikler vs... yorumları filan okuyorsanız okuduğunuz şeyler kafanızı karıştırmasın diye söylüyorum. Şahsen filmin son anına kadar sıkılmadan izledim. İnanılmaz da keyif aldım hatta şunu da eklemek istiyorum mümkünse orjinal izleyin. Zaten kimsenin dublaj izleyeceğini sanmıyorum da yine de ekledim. :D Sanırım efektler oldukça hoşuma gitti :)

Oyun uyarlaması birçok filme göre oldukça başarılı olmuş. Filmde konu olan hikayenin öncesini ve sonrasını da bilen biri olarak elbette eksikler ve farklılıklar var fakat bütün bunlara rağmen başarılı işlenmiş hikaye.

Bunu da böyle bırakayım.

[YOUTUBE]h1AaKBbNGkk[/YOUTUBE]

Duello bayrağı ve Murloc u gördüm tamam dedim olmuş bu iş :D gerçekten iyiydi sinemada izlenmesi gereken bir film :D

bu filmin 2016 yılında yapıldığına inanmak imkansız, grafikler çok yapay ve hikaye çok sıkıcı. zaman geçsin diye bile izlemeyin.

Geri