Warcraft (World of Warcraft) | 03 Haziran 2016

Konu sahibi son olarak 35 gün önce görüldü
warcraft-1461848452.jpg

Vizyon Tarihi: 03 Haziran 2016
Yapımı : 2016 - ABD
Tür : Aksiyon , Fantastik , Macera
Yönetmen : Duncan Jones
Oyuncular : Travis Fimmel , Robert Kazinsky , Paula Patton , Ben Foster , Toby Kebbell
Senaryo : Duncan Jones , Charles Leavitt
Yapımcı : Charles Roven , Jon Jashni

Azeroth gezegenindeki insan düzeni tehdit altındadır, nitekim Draenor'da yaşayan orklar, soylarının tükenme tehlikesiyle karşı karşıya kalınca Kara Geçit'ten geçerek insanların dünyasına gelmeye başlarlar. İnsanların önderi Anduin Lothar (Travis Fimmel) ve orkların önderi Durotan (Toby Kebbell), her iki halkın geleceğini belirleyecek bir noktaya geleceklerdir.

Fragmanı İzle

Bir arkadaş zamanında birlikte gideriz demişti gitti mi acaba :p
Yoksa bu hafta ben gideceğim :D

Bu tarz fılmlerı cok sevıyorum ben ,
En kısa zamanda gıtmelıyım

çok güzel bir başlangıç yaptılar devamı şimdiden merak konusu.

Ayarladıydım kendimi düne son anda başka yerden haber gelince gidemedim buna bugün yada yarın giderim büyük ihtimalll

Yarın gitmeyi planlıyorum bende game hikayesi efsane benim için bakalım filmi nasıl olmuş :)

Geciktirmeden acilen gidin izleyin derim.
Kesinlikle sinemada izlenmesi gereken bir film!
Sağlam başlangıç oldu, şimdiden devamını merakla bekliyorum.
Bu yıl sinemada izlediğim en güzel filmdi.
Kesinlikle ama kesinlikle sinemada izleyin, şiddetle tavsiye ediyorum. :p

Almi yorumun üzerine gideceğim sevgilim ile :)

Geçen hafta şehir dışında olduğum için gidememiştim. Bu haftasonu gideceğim 2005'ten bu yana oyunu oynayan biri olarak. Şaka maka 11 yıl olmuş.

sanırım 10 yılı aşkındır oynuyorum oyununu, wow minimum 5 seri gidecektir. :)

Oyunu oynayanların dez avantajı filmdeki tüm karakterleri bilmeleri, özelliklerini bilmeleri, ve wow pach 3 deki gibi karus ırkı ve humanların birleşmesi zevkli film gerçekten

sanırım 10 yılı aşkındır oynuyorum oyununu, wow minimum 5 seri gidecektir. :)

Oyunu oynayanların dez avantajı filmdeki tüm karakterleri bilmeleri, özelliklerini bilmeleri, ve wow pach 3 deki gibi karus ırkı ve humanların birleşmesi zevkli film gerçekten

Bütün hikaye ve karakteri bilsek de sinemaya uyarlanınca değişiklik gösteren noktalar olacaktır diye bekliyorum. Yanılıp yanılmadığımı göreceğim bu haftasonu.

Arkadaslarımın hosuna gıtmeyen fılm ,
vasat kalmıs dıyorlar
gorseller ıyı ımıs bır tek
ben daha ızlemedım ..
bakayım ızleyınce yazarım

Bu tarz fanstastik savaş filmlerini sevenler için gayet tatmin edici bir film olmuş. Ben aşırı memnun kaldım ve en az 3-4 tane daha çekileceğinden şüphem yok seri olacak bir hikayeye sahip çünkü. İzleyenlerin çoğu yarım yamalak anlatılmış falan diyerek filmin notunu düşürmüş, arkadaş film zaten en az 3-4 bölümlük bir seri tadında olacak adamlar bütün hikayeyi sana ilk filmden mi versin millet bi acayip ya. Ayrıca CGI ve insanlar yan yana hiç kötü durmamış eğreti gelmedi gözüme orkların tasarımları gerçekten çok iyiydi.

Geri