W

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
kuzenim iyi bir insandı ama fena bir kusuru vardı, yemekleri sunumsuz yapıyordu. Sırf tadı güzel diye oyları toplayacağını zannediyordu. Eğer geri dönüp söyleyebilsem söylerdim. kuzenciğim derdim, her ihanet yanlış verilen bir oy ile başlar

Son düzenleme:
  • Kızgın
Tepkiler: W
W hanim seviyorum sizi :d yorumlarınız tatlı, eğlenceli yemekler de şahane hahah :D parti kur oy verelim :p

• Kalp Gözler
2019 ya da 2020 yaz'ı skuterimle havza üzerinden fatsa istikametine seyir ederken trafikte denk gelip, oha karı'da da ne boy varmış dediğim kişi olduğuna inanıyorum. "emin değilim"
bu inanca sahip olma gerekçem ise; köyde sıkılıp foruma girdiğim esnada hiç tanımıyor olmama rağmen anlık bölümünde paylaştığı görsel ile çağrışım yapması.
sanırım havza trafiğini kitleyen kişi w hanım idi. "şüphedeyim, netleştiremiyorum"

eğer w hanım; skuterinin bagajına yeşil sırtçantası bağlı ve türk bayrağı asılı bir yakışıklı görmüş ise o bendim.

esasen sevimli biri ama birazda sevimsiz gibi ya da erdal bakkal gibi işte..
dırı rı rı rı rığ o acıklı müzik çalar.
"nerdali" diye doğal içecek çıkarıp hollanda'yı kasıp kavuruyormuş, ay inş.
valla şahsa mahsus çok tatlı ve derinlemesine geyik yaptım inş. anlaşılır da israf olmaz. dinimiz amin.
anlaşılmazsa ücreti mukabilinde izah ederim.

yükselip bana "50 cent'lik adam" dediğinde dahi öfkelenmeyip garaz gütmemiştim.
ölümlü dünya olur böyle şeyler.

taş olurum diye olumsuz bir şey yazamadım slslsji

yolu ve bahtı açık olsun.

2019 ya da 2020 yaz'ı skuterimle havza üzerinden fatsa istikametine seyir ederken trafikte denk gelip, oha karı'da da ne boy varmış dediğim kişi olduğuna inanıyorum. "emin değilim"
bu inanca sahip olma gerekçem ise; köyde sıkılıp foruma girdiğim esnada hiç tanımıyor olmama rağmen anlık bölümünde paylaştığı görsel ile çağrışım yapması.
sanırım havza trafiğini kitleyen kişi w hanım idi. "şüphedeyim, netleştiremiyorum"

eğer w hanım; skuterinin bagajına yeşil sırtçantası bağlı ve türk bayrağı asılı bir yakışıklı görmüş ise o bendim.

esasen sevimli biri ama birazda sevimsiz gibi ya da erdal bakkal gibi işte..
dırı rı rı rı rığ o acıklı müzik çalar.
"nerdali" diye doğal içecek çıkarıp hollanda'yı kasıp kavuruyormuş, ay inş.
valla şahsa mahsus çok tatlı ve derinlemesine geyik yaptım inş. anlaşılır da israf olmaz. dinimiz amin.
anlaşılmazsa ücreti mukabilinde izah ederim.

yükselip bana "50 cent'lik adam" dediğinde dahi öfkelenmeyip garaz gütmemiştim.
ölümlü dünya olur böyle şeyler.

taş olurum diye olumsuz bir şey yazamadım slslsji

yolu ve bahtı açık olsun.
Neee sen Havzali misin ? .))) 50 centlik cikolata olayinda sen haksizdin, laf sokmasan ben de yukselmezdim normalde huyum da degildir ama nasil basardin bilmem bu konusa basarili bir taktigin var haha.

Son düzenleme:
Sux'un yazdıklarını bazen anlamıyorum.. cok karışık yazıyor.. HİÇ BANA CEKMEMİŞ...
Bakın W hanımcım hemen anlıyor.. sanki hollandalı benim..

Tanışıklığımız 10 yılı geçmiştir.Eskisi gibi aktif iletişimimiz olmasa da hâlâ birbirimizi iyi tanırız ve anlarız.En azından ben öyle hissediyorum.p Daha önce bana keşke iş arkadaşı olsaydık demişti.Bunu o kadar çok isterdim ki.Çünkü pozitif,halden anlayan mesai arkadaşı bulmak zor.d

• Kalp Gözler
Kendisini önceden bilirim ama hiç muhabbetimiz olmadı .Forumsal döneminden o dönemler sunset vardı bilmem hatırlarmi sonrasından forumsal satın alındıktan sonra daha sık görmeye başladım. Forum içerisinde olgun tavırlarıyla dikkat çekiyor. Kimse ile bir husumetine şahit olmadım.insanlarla diyalogu on numara en azından insanları ayristirmiyor. Pozitif enerjisi ile hareketlilik katıyor bulunduğu ortama gruplaşma yok kimsenin etlisine sütlusune karismaz.
Bu kadar övgü yetermi abla :)
Bak ben kimseye kolay kolay abla demem sevildiğini bil :D

Bir ara yönetimde olduğum dönem idi. Ortalama saat gece 12.00 01.00 civarı idi. içinden geçen forum olaylarında iki arkadaşımız konu içerisine 'Hıyar turşusu ' resmi eklemişler . Ancak bu olayın onların şahsına yapıldığından haberim yok. Rapor edildi neyse o an gereken işlemi yaptım. Tabiki bu ablamız durmaz o anki siniriyle yüklendi bize herkesin yüklendiği gibi yanı ' Vurun Abalıya ' misali :)
Sonrasında hem kendisine hemde olaya şahitlik eden iki bayan arkadaşımıza olayı özel mesaj yolu ile izah etmeye çalıştım. Vallahi billahi ALLAH KURAN hakkı için ne dediysem ne söylediysem iflah olmadı. Ilk defa hakli olduğum halde haksız olup üzerine terbiyesiz diye atıfta bulundu.Bunun üzerine haklısın abla diye sözümü söyledim.sonra tekrar bana sende terbiyesizsin dedi.
Kısaca.ilk diyaloğumuz böyle oldu.Kusura bakma seni severim saygı duyarım ama ben o hakareti hak edecek birşey yapmadım sana yada bir başkasına karşı öyle bir hakaret yada söylemde bulunmadım.
Iyiki varsın Nilu abla hep olman dileğimle hep.muutlu ol umarım.fenerbahce şampiyon olursa mutluluğun bi kez daha artar.

Kendisini önceden bilirim ama hiç muhabbetimiz olmadı .Forumsal döneminden o dönemler sunset vardı bilmem hatırlarmi sonrasından forumsal satın alındıktan sonra daha sık görmeye başladım. Forum içerisinde olgun tavırlarıyla dikkat çekiyor. Kimse ile bir husumetine şahit olmadım.insanlarla diyalogu on numara en azından insanları ayristirmiyor. Pozitif enerjisi ile hareketlilik katıyor bulunduğu ortama gruplaşma yok kimsenin etlisine sütlusune karismaz.
Bu kadar övgü yetermi abla :)
Bak ben kimseye kolay kolay abla demem sevildiğini bil :D

Bir ara yönetimde olduğum dönem idi. Ortalama saat gece 12.00 01.00 civarı idi. içinden geçen forum olaylarında iki arkadaşımız konu içerisine 'Hıyar turşusu ' resmi eklemişler . Ancak bu olayın onların şahsına yapıldığından haberim yok. Rapor edildi neyse o an gereken işlemi yaptım. Tabiki bu ablamız durmaz o anki siniriyle yüklendi bize herkesin yüklendiği gibi yanı ' Vurun Abalıya ' misali :)
Sonrasında hem kendisine hemde olaya şahitlik eden iki bayan arkadaşımıza olayı özel mesaj yolu ile izah etmeye çalıştım. Vallahi billahi ALLAH KURAN hakkı için ne dediysem ne söylediysem iflah olmadı. Ilk defa hakli olduğum halde haksız olup üzerine terbiyesiz diye atıfta bulundu.Bunun üzerine haklısın abla diye sözümü söyledim.sonra tekrar bana sende terbiyesizsin dedi.
Kısaca.ilk diyaloğumuz böyle oldu.Kusura bakma seni severim saygı duyarım ama ben o hakareti hak edecek birşey yapmadım sana yada bir başkasına karşı öyle bir hakaret yada söylemde bulunmadım.
Iyiki varsın Nilu abla hep olman dileğimle hep.muutlu ol umarım.fenerbahce şampiyon olursa mutluluğun bi kez daha artar.
nasil cirkinlestiysem isitip isitip getiriyorsun onume bu olayi :D unut artik .)

Bi mesaj güncelleyesim geldi, çok mutlu olmasini istedigim insanlardan, yuregi oyle içten ki insan sicakligina sarilmak istiyor. Hayat seni senin sevdiklerinle guzelleştirsin.

• Kalp Gözler
Cok seviyorum keşke ablam olsaydı...... gündüzleri beraber planlar yapsaydık.. ben mızıkçılık yapsaydım o da bana "ağzına tükürdüğümün kızına bak ya" deseydi.. bisiklet sürerken kollarımızı iki yana acıverseydik.... geceleri de koyun koyuna uyusaydık... ahtapot gibi bana sarılsaydı.. ben ne sağa ne sola dönebilseydim.. SABAHI ZOR ETSEYDİM......

Burada Larien ve Sirius'dan sonra tanıdığım sevdiğim ve değer verdiğim kişi.. aramızdaki yakınlığın hala aynı seviyede olmasının sebebi, saygılı iletişim. her ne kadar konularda beraber sacmalasakta birebir sohbetlerimiz hep sizli bizli sljj cevremde böyle insanların olmasından dolayı Allaha hamd ediyorum.skj

Burada Larien ve Sirius'dan sonra tanıdığım sevdiğim ve değer verdiğim kişi.. aramızdaki yakınlığın hala aynı seviyede olmasının sebebi, saygılı iletişim. her ne kadar konularda beraber sacmalasakta birebir sohbetlerimiz hep sizli bizli sljj cevremde böyle insanların olmasından dolayı Allaha hamd ediyorum.skj
3. olmak hic hosuma gitmese de listeye girmis olmanin mutlulugunu yasiyorum Anna hanimcim...... Seviyorum biliyorsun...

W hanımı askerdeki halime benzetiyorum.(laylaylom) sabah general kahve içmeye gelebilir dendiğinde " yaa boşuna hazırlık yapmayın gelmeyecek kardeşim takılın " rahatlığında ama sonra nizamiyede karşılaşınca şoktan tekmil vermeyi unutmuş gibi :D

Forumdaki ilk günlerimde (ne kadar masumum) kendisini samimi bulduğumdan heyecanlarıma tanıklık etmiş sonra benim de onunda anlam veremediği tuhaf bir iletişimsizliğin dibine vurmuş bulunduk.
Heyecanım artık forum dışı W hanımcım ama bazen komik olabiliyorum değil mi ?

Adil ve samimi bulduğum üye (en azından " need hele bir de senden dinleyelim der " ama DM'si kapalı :D

• Kahkaha
W hanımı askerdeki halime benzetiyorum.(laylaylom) sabah general kahve içmeye gelebilir dendiğinde " yaa boşuna hazırlık yapmayın gelmeyecek kardeşim takılın " rahatlığında ama sonra nizamiyede karşılaşınca şoktan tekmil vermeyi unutmuş gibi :D

Forumdaki ilk günlerimde (ne kadar masumum) kendisini samimi bulduğumdan heyecanlarıma tanıklık etmiş sonra benim de onunda anlam veremediği tuhaf bir iletişimsizliğin dibine vurmuş bulunduk.
Heyecanım artık forum dışı W hanımcım ama bazen komik olabiliyorum değil mi ?

Adil ve samimi bulduğum üye (en azından " need hele bir de senden dinleyelim der " ama DM'si kapalı :D
yaa o konularda pek karismak istemiyorum Need, cunki benim disimda gelismis olaylar. Bilmemek en guzeli bazen .) seviliyorsun !

Geri