W

🕒 Konu sahibi 20 saat önce aktifti
bundan önceki nicki neydi unuttum ve şu an kendimden utanıyorum nilü ;(

burda olma sebebim. bi çok bi çok sevdiğim:dyg: özlettin kendini:benmi:

Profilindeki foto onunsa Burcu Altın'a çok benziyor

Nilüm yaa onunla sohbet ederken kendimi cam kenarına bağdaş kurmuş, çayıma püsküğüt banıyomuş gibi hissediyorum. Çok seviyorum seni, yirim.

Waterlelie çok tatlı biri böyle dışarıdan bakınca. Seveni çok, sessiz, kendi halinde. Sempatik biri. Uzaktan uzağa severim. Güzel bi insana benziyor.

tatlı dillim güler yüzlüm ey ceylan gözlüm : )
ben de çok severim her telden konuşabiliyoruz bu beni mutlu ediyor
fevkaladenin fevkinde biri :D

Böyle an geliyor kızıyorum. Çok fena kızıyorum. Sonra bir bakıyorum başkalarıyla gülüşüyor, ünlemler beliriyor beynimde. Kod adı ya, ondan mütevellit. Türkiye'ye geliyor görüşemiyoruz kızıyorum. Foruma geliyor yazışamıyoruz kızıyorum. Feysbuka geliyor bakışamıyoruz kızıyorum. Rutin kızıyorum ben bu hatuna! Ama hepsi sevgiden, hepsi aşktan, hepsi onun varlığından.

Dediği gibi uzak kaldık. Hep hayatın içine sıkışan çok işlerden. Mutluluğu hak eden o güzelim yüreği; dağlar, okyanuslar ve yollar kadar uzaktan bir insanın yüreğine ulaşabilecek kadar hızlı ve özgür.

Durusundan, kisiliginden taviz vermeyisini seviyorum.. Dogalligina ve ictenligine hayran kaldigim hatun :)

1 üye 1 ipucu konusundaki ipuçlarına bayılıyorum.Her gördüğümde yüzümde tebessüm olmaktan çıkıp kahkahaya dönüşüyor.Nilü iyi biridir,sevgi dolu,nasıl diyeyim bize benzetirim onu..ablama filan..
İçindeki enerjisi hep kalsın,hiç bitmesin.Aşık olsun,sevsin,evlenip çocuk yapsın,kızı olsun adını zeynep koysun(ablama da diyorum bunu,yeni doğan-doğacak bütün kızlar zeynep olmalı) kimseden taraf olmuyor,objektif bakıp insanları kendi tanıdığı şekilde yorumluyor bunlar güzel şeyler.
Belki birgün yollar kesişir ve dilerim kesişsin.

Gönlü güzel,yüzü güzel. Allah gönlüne göre versin herşeyi.

Onunla kendimle ilgili her şey hakkında konuşabiliyorum. O da benimle kendisi ile ilgili her şey hakkında konuşabiliyor. Başkaları gibi koştura koştura kimseyi kötülemiyoruz çünkü birbirimize. Ağlamıyoruz, dert yanmıyoruz. Şuradan da bana gönderme yapıyorsunuz ya nasıl eziksiniz.

Tanimiyorum ama enerjisi güzel eğlenceli sıcakkanli sevilesi bi uye :)

Forumun en güzel kişisel sayfasına sahip olan üyesi

Geri