folie a deux
Bronz Üye
-
-
-
-
bir takım alıntılar, filmler, diziler, konular, resimler paylaşılacaktır.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
-1957
Ekli dosyayı görüntüle 94392
Ekli dosyayı görüntüle 94393
Ekli dosyayı görüntüle 94394
Ekli dosyayı görüntüle 94395
denk gelmişken ek:
“Düğünlerin aşktan, cenazenin ölülerden ve tapınağın Tanrı'dan daha önemli olduğu değersiz, yavan bir çağda yaşıyoruz."
Eduardo Galeano
Yine buluştu iki filozof
7. Muhur.Hayata meftun veya kendini oyle sanan melankolik bir sovalyenin Tanri'yi ve Seytan'i arayisi.
Bu filme yonetmenin en buyuk rakibi Tarkovski,20 yil sonra Stalker ile cevap vermistir.
@doubt azizim unutma!Hakikat ayna da degil,aynaya bakan Âyn'da gizlidir.Boyle demisti yelesi yirtilmis bir kahraman.
O bana kızıyor frişof sebebini bilmiyorum ama Molotof atacak neredeyse Sjssjsj
not almışım zaten sadece bakmadım henüz. buraya ne atacağımı bilmediğim için paylaştım. bugün buna yakın bir konuda uzunca sohbetimiz oldu bir yerde. bence ne ayna kaldı ne de aynada kendini arayan. gerçek artık kabullendiğimiz kadar gerçektir.
ve evet @Serçe kıskanıyor.
Bir kac hafta daha Turkiye'deyim.Sonra biraz uzun bir ayriligim olacak.Vakit ve zaman menfi olacak.Sayet yakin zaman da izlersen ve sinema bolumunde konusunu acarsan uzunca film uzerine konusabiliriz.Filmdeki monolog ve diyaloglar cok iyi.İmge gucu yuksek,minimalist bir sinema dili var yonetmeninin.
elbette müsait olduğunda konuşalım, önceki önerilerine baktım açıkçası bunu söylemek istemiyorum ama iran sineması bana göre değil galiba. bu yüzden geri dönüş yapamadım hiç. dizi izliyordum şu aralar, listede film kalmadı şövalyeyi izleyeceğim en kısa sürede.
O bana kızıyor frişof sebebini bilmiyorum ama Molotof atacak neredeyse Sjssjsj
Esprilerime güldüğüne inanayım mı ?sana karşı bir kızgınlık durumum hiç olmadı. sevmediğim bir durum olsaydı doğrudan söylerdim. beni böyle öcü gibi göstermekten vazgeç, espirilerine gülüyor ve genelde yazdıklarına denk geldikçe okuyorum niye böyle hissettiğini bilmiyorum ama bil diye yazmak istedim.
Esprilerime güldüğüne inanayım mı ?
Peki.delbette yarısına güldüğüme inan en azından.