Vücudunuzda çocukluk günlerinizden kalma yara bere izleriniz var mı?

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü

Vücudunuzda çocukluk günlerinizden kalma yara bere izleriniz var mı?

• Evet var

Kullanılan: 22 88.0%
  • Hayır yok

Kullanılan: 3 12.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
Evet var
Hayır yok

Bıyık kısmımda dikiş izi, sol gözümün altında elmacık kemiğimde taş atmışlardı, onun izi. Sol kolumda damarımın üstünde kan pıhtısı izi, sağ işaret parmağımı cam kesmişti onun izi.

Çenemin altında ve ayak bileğimde dikiş izleri var. İkisinide severim yaramaz süm ü hatırlatıyor .p

Hep yaramazlıktan Kalma Yaralar Yani .d

Bıyık kısmımda dikiş izi, sol gözümün altında elmacık kemiğimde taş atmışlardı, onun izi. Sol kolumda damarımın üstünde kan pıhtısı izi, sağ işaret parmağımı cam kesmişti onun izi.

aklıma bi artist geldi. müdür naptın sen ya?

Sol gözümün kenarında çiçek izim ve sağ dizimde bisikletten düştüğümde oluşan yara izim var.

Sağ bacakta egzoz, sol kaş üstünde de giren demir salıncağın izi var. En belirginler bunlar. Hayırlısı ya. :T:

Terminatör Mübarek..

Ayakta dikiş izi deniz kenarındaki kırık bira şişesi kesti. Dudağımın üstünde çok ufak bir iz taş attığım horozun geri dönüp suratımı parçalaması sonucu oldu. Bir tek orada iz kaldı ( Çok küçüktüm yoksa severim hayvanları. :D) parmağımda kesik izi aabim anteni atmıştı bana. sol elimde yanık izi ufak bi çizgi , sağ elimde kesik izi bunları hatırlamıyorum ya. sol kolumda aşı izi.

Ayakta dikiş izi deniz kenarındaki kırık bira şişesi kesti. Dudağımın üstünde çok ufak bir iz taş attığım horozun geri dönüp suratımı parçalaması sonucu oldu. Bir tek orada iz kaldı ( Çok küçüktüm yoksa severim hayvanları. :D) parmağımda kesik izi aabim anteni atmıştı bana. sol elimde yanık izi, sağ elimde kesik izi bunları hatırlamıyorum ya. sol kolumda aşı izi.

Yaşıyormusun Hala ?

Birazdanda Öte bence

Geri