Vücudunuzda çocukluk günlerinizden kalma yara bere izleriniz var mı?

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü

Vücudunuzda çocukluk günlerinizden kalma yara bere izleriniz var mı?

• Evet var

Kullanılan: 22 88.0%
  • Hayır yok

Kullanılan: 3 12.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
gazi gibiyim anasını satayım... geçtim ağaçtan düşmeyi çatıdan düşme yazdırdım çocukluk kariyerime... iki araba çarpması, en az dört köpek saldırısı ve sayısız ağaçtan düşme var kişisel tarihimde... halı saha kalesi bile düştü narin kafama :l annem bağışıklık kazanmıştı başıma gelenlere... umursamaz tavırları onarılmaz yaralar açtı benliğimde... kırgınım :l

Kan kardeşi olacağız diye bileklerimizi kesmiştik ortaokuldayken. Sol bileğimde beyaz kesik izi hala durur. Kan kardeşliği mi? Lise bitince o da bitti, ne kan kaldı ne kardeşlik..

Başak diye bir kız vardı, doğal sarışın... yaşımız 13... aramız iyiye yakın... ben incir seviyorum dedi, hemen tırmandım ağaca... ne var ne yok topladım ve inme aşamasında işler pek yolunda gitmedi... bir tane inciri sunamadık kıza... göz morardı, yanak yarıldı... Başak güldü :l yazıklar olsun böyle kadere... Evlendi bi'de... biz evde kaldık... pes...

Geçmiş olsun tadında bir beğenme miydi o sayın çay :l

Alnımda var bir iz hatta biri çok yakıştıgını söylemişti (:

Cok yaramaz bi cocukluk donemi gecirdigimi soylerler ama hic yara izi yok cok sukur :o

Çocukken resmen savaştan çıkmış gibiyimdim . O kadar şey geldi başıma ama yara izi falan kalmadı

SM-G313HY cihazımdan gönderildi

Dirseğimde cam kesiği
Karnımda makas batmasının izi
Ayağımda yine cam kesiği

Başka da yok sanırım

bu konuyu görünce
"yav zenginlere vurunca bayılıyolar, fakirlerin gafası ganıyo" geliyo la :D

İşaret parmağımda küçük bi kesik izi var : )

Jilet ve bıçak izi var.
Biri çocukluk biri olgunluktan :p

Geri