Korkuların ordusu dilimde ki umutsuzluğun yüzüme tokat gibi inen vurgusu yaşadıklarım. İçimdekilere yazıyorum dedikçe dışımdakiler tarafından dışlandım böyle durumlarda peki beni kim kucakladı kimse. Farklı olmak aynılığın ölümcül haliydi, yazıyorum dedikçe üzerim çizildi. Hepsinin gözünde şekildim. içimde kendime kaybolanken karşımdakiler aldıkça daha fazla verdim, sorsan melektim. Gerçeğe gelince enayinin teki.
Arkamdan karaktersiz denilmektense harbi olmak tercihimdi, ben omuzumu verdim kim neyi koymak istediyse onu koydu. Tırnak aralarımda kalanlarla yetindim, hiç fazlaya el uzatmadım, dokunursan yanarsın dediler ki dokunmadanda buz kesmedim mi, ne kaybedecektim ki.
Cehennem mi sıcak yoksa kursağımdan geçip soluk borumu kasıp kavuran nefesimmi hala anlam veremedim. Devam edicem boğulduklarımda kulaç attırıp, sıkma canını geçer cümlesini duymaktansa bir aşk acısı çekip hayat gördüğü sanan insanlardan, kelimelerle dertleşip, kalemime sarılıp, biramı yudumlayıp sigaramı ciğerlerime çekip, avuç içinde hayallerimle uyuyucam.
iyi geceler sizede
5 Nisan 23:57