Votka Vişne

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Bazen cepte kalmadı hiç para. Aç kaldık deplasmanlarda
Bazen de gönül koydu manita. Uğraştık durduk kaç hafta
Hakkını helal etmedi anam. Gizlice geldik çok defa
Herşeyden öte sevdik biz seni. Cimbombomum sen çok yaşa

PqvGGO.jpg

Derdimi çok iyi biliyorum da, hiç iyi anlatamıyorum. Kendi kendimeyken çok güzel anlatıyorum da. Oturup biriyle konuşayım dediğimde olmuyor. Aklımdakinin onda biri, içimdekinin yüzde biri anca dile geliyor. Gerisi içimde kalıyor. Kendinden de sıkılıyor insan bir süre sonra. İyi anlaşmak yetmiyor bazen

Galiba kaybediyoruz abi. Sanki uyduruk bir grup adam, sahip olduğumuz kadarıyla, birlikte mutlu olma gücümüzü çalmış gibi. Geçmişte yaşamaktan, bugünü sevmeye şans veremez olmuşum ben mesela. Özlemekten, bozulmuşum. Eski tatları aramak şey gibi, sen bilirsin hani siyah beyaz filmlerde yaşanan her şey daha renkli gelir ya insana, için buruşur izlerken. Oysa gökyüzü orada da mavi. Gökyüzünü de piç ettiler abi. Yeri yalan, göğü duman doldurdular. Şimdi hepimiz birer kaldırımın kenarına oturmuş, birbirimizi kaldırmamızı bekliyoruz. Gidecek bir yerimiz de olaydı, iyiydi. Kendi içimizde de böyle cümleler gibi kaybolduk. Yarısı başkalarına giden bir günün ardından, güneşi görememekten yakınan ay ışığı gibiyiz. Galiba kaybediyoruz abi, ama yaramız uyuştukça yaşamaya alıştık.​

biz o geminin giderken arkasında bıraktığı izi sevdik
kıyıya vuran dalgaları sevdik
biz beklemeyi seviyoruz
mevzu gemi değil.

İnsanın hayatında öyle bir an gelir ki önünde uzayıp giden karanlık yolda ilerlemekten başka çaresi kalmaz, geri adım atamayacak kadar yorgundur çünkü ve yerinde duramayacak kadar da yıkkın. Hayatta çoğu zaman asıl ihtiyacımız olan şey de budur işte, sağlam kalan parçalarımızı toplayıp kör kararlılıkla yolumuza devam etmek.

Emrah Serbes / Deliduman

İnsanlar içinde bir sana inandım. Bir seni sevdim kendimden başka, uykularımın bölündüğü saatlerde, sendin düşündüğüm soluk soluk..

Ümit Yaşar Oğuzcan

bir insanın yalan söylemesini öğrenmeyi bırak anladığım andan itibaren benim için bitmiştir o kişi. ve doğru söylüyorum dese de yalan olduğunu anlarım. yalan en sevmediğim şeylerden biridir o yüzden kimse bana yalan söylemeye çalışmasın net olsun. olurda yalanı yakalarsam ne olduğuna kim olduğuna bakmam selamı sabahı keserim. o yüzden sakın yalan söylemeyin. ve senin de bana yalan söylediğini düşünüyorum çünkü belli ediyorsun bunu. izlenimlerim onu gösteriyor. yakın zamanda tam olarak anlayınca direkt söylicem sana. umarım yanılıyorumdur ama yanıldığımı zannetmiyorum. dua et yanılmış oluyum

bir insanın yalan söylemesini öğrenmeyi bırak anladığım andan itibaren benim için bitmiştir o kişi. ve doğru söylüyorum dese de yalan olduğunu anlarım. yalan en sevmediğim şeylerden biridir o yüzden kimse bana yalan söylemeye çalışmasın net olsun. olurda yalanı yakalarsam ne olduğuna kim olduğuna bakmam selamı sabahı keserim. o yüzden sakın yalan söylemeyin. ve senin de bana yalan söylediğini düşünüyorum çünkü belli ediyorsun bunu. izlenimlerim onu gösteriyor. yakın zamanda tam olarak anlayınca direkt söylicem sana. umarım yanılıyorumdur ama yanıldığımı zannetmiyorum. dua et yanılmış oluyum

Hayırdır kardeşşş sıkıntımı var

Başın döner, Gözlerin kararır, Ve bilincini yitirirsin. Sonrası sonsuz karanlık.
İşler bir kere kötüye gitmeye başladı mı durduramazsın, ardı arkası kesilmez, dibe battıkça batarsın, Bir noktadan sonra her şeyin normale dönmesi için değil de, işlerin bundan daha kötüye gitmemesi için dua edersin.
Biçare, bir çıkış yolu ararsın kendine. Ama tüm bu aramalar boşunadır. Ne sesini duyan biri vardır etrafında, ne de çaresizliğini gören. Tek başınasındır bu hayatta Aldığın hiçbir karar tatmin etmez, seçtiğin tüm yollar çıkmaz sokaklara götürür seni... Hikayenin bittiğini düşünürsün, sonra nefes aldığını fark edersin ve aldığın her nefes seni hayatta tutacak olan bir umuda dönüşür.
Her kaybedişte yeniden başlarsın, daha da güçlenerek başlarsın ve daha da hızlanarak dibe batarsın, en dibe batarsın
Başın döner,Gözlerin kararır,Ve bilincini yitirirsin.Sonrası sonsuz karanlık

[YOUTUBE]oeI0OkCFO_w[/YOUTUBE]

Geri