Votka Vişne

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
"Koşullarım beni oluşturdu ben acılarımı buldum. Herkes gibi yaşasaydım eğer, yaşamı onlar gibi görebilseydim çarşılar yeterdi avutmaya beni. Bir gömlek, bir ayakkabı, bir elbise; bir yemek lokantalarda; televizyon, halı, masa ve daha nice eşya yeterdi yalnızlığı örtmeye, kendimi göstermeye, varolmaya, ‘dar çevre yitikleri’nde önem kazanmaya…"

Şükrü Erbaş

İnsan arada sırada da olsa istiyor işte. Sevilmeyi boşver bir değerinin olduğunu görmek az da olsa değer verildiğini hissetmek istiyor​

QR92GA.jpg

Bir sigara içimlik​

[YOUTUBE]Xm98K2Y6ZSA[/YOUTUBE]​

Bir siyah beyaz fotoğrafım ben
Tozlu raflardayım
Eski albümlerde
Yağmurlu günlerde
Alçak gönüllü bir su birikintisiyim
Şehrin karanlık sokaklarında
Donu düşük çocukların yaptığı
Kağıttan bir gemiyim
Yüzüyorum, yüzüyormuyum? Bilmiyorum ...

Bir gün batımıyım güneyde
Bir akşam vaktiyim
Ucuz bir şarabın şişesiyim denizde
Yüzüyorum, yüzüyormuyum?
Bilmiyormusun?
Bir gün bir yağmur sonrası
Siyah beyaz bir fotoğraf bulacaksın yerlerde
İşte o an bir kıpırtıyım yüreğinde
Ve iki damla yaş olacağım güneşli gözlerinde​

Evden uzak yollarda, karanlık bastırınca, soğuk dondurunca, iki insan sarılınca tabii ki aklıma sen geleceksin.
Emrah Serbes - Deliduman​

[YOUTUBE]7awTOmHgdGM[/YOUTUBE]​

Kimse tanıdığın gibi kalmıyor. Bir bakıyorsun bir gün sıcacık bir bakıyorsun buz gibiler. İnsanlarda tıpkı mevsimler gibi.

İnsan bir değerinin olduğunu görmek istiyor çoğu zaman. Çoğu zaman değil de arada sırada dersek daha doğru olur aslında. ama artık değer kvramı sadece matematikte kullanılıyor. Onun haricinde genellikle mesajlarda kalıyor. O yüzden hatırlanmak gün içerisinde nasılsın günaydın veya iyi geceler selam gibi şeyler de duymak ister tabi. E bu insanın doğasında vardır yani. İnsan bazı durumlarda yanında birilerinin olmasını istiyor. Belki bir arkadaş bir dost. Gerçekten değer verdiğiniz insanlardan az da olsa değer görmeyi istemek hakkınız. Tamam siz karşılık beklemeden birilerine değer verirsiniz ama her ne kadar öyle düşünsenizde az bişey görmek ister insan. Bir insan iyi geceler yazıyorsa gerçekten sizin gecenizin iyi geçmesini istediği içindir. Size hiç üşenmeden iyi geceler mesajları yazan insanlara bir cevap verin. Verin ki o insanlar kendilerini değersiz hissetmesinler. Her insanın bir hassas noktası bir kırılgan tarafı vardır. Oraya ulaşmaya çalışmak yerine orayı daha da hassas hale getirmemek için uğraşın. Sizi merak eden insanlara sırt çevirip yokmuş gibi davranmayın. Ben şuanda yatağımda ayaklarımı uzatmış bira ve sigara içiyorum ve niye böyle bir şey yazdım onuda bilmiyorum. Ama şunu biliyorum insanlara değer verdiğinizi göstermeniz gerekir.

Geri