Votka Vişne

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Aşkı alelade bir bedeni sahiplenmek sanıyordu artık insanlar
Ruhu başka bir ruha akıtmak hiçbirisi için cesaret edilebilecek bir şey değildi
Tüm hayatını bir insanı mutlu etmeye adamak kalkışılacak işlerden değildi
Herkes eline geçirdiği bir bedeni sahiplenip aşk diyordu bu barbarlığa​

Belki şuan ikimizin olmayan bir şarkıyı ayrı şehirlerde başka insanlar yüzünden seviyoruz
Belki karşıma çıkman bir tren biletine bakar.
Belki de o tren hiç geçmez benim şehrimden​

Vl3XXP.jpg

Yüzünü gözünü hiç merak etmem onun… Sadece merak ettiğim şeyler… Mesela ilk dinlediği şarkıyı merak ederim ben, kahvaltıda yediği reçeli, yastık kılıfını, giydiği gömleğin rengini falan merak ederim. Elindeki telefonun markası umurumda olmaz ama çorapların deseni önemlidir mesela. En önemlisi de ellerini merak ederim. Güzel mi, yumuşak mı, ellerimi tutar mı, beni sarar mı bunlar ilgimi çeker. Uyurken nasıl yatar. Bacaklarını açar mı? Yoksa yastığın altına sağ elini koyup yüz üstü mü yatar… Bilmiyorum ki… Duştan sonra nasıl kokar, hangi parfümü sıkar, ilk kiminle konuşur, ilk ne yer bunları bilmek istiyorum. Gözünün daldığı yerde gözüm dalsın onunla kayboluyum istiyorum sadece. Kahve yapsam sever mi?​

Yanına gitmek istiyorum. Tam gidecek gibi olurken yanağıma süzülen göz yaşı tanesi ayağımı kaydırıyor. Hayat olmaz diyor, gidemezsin. Ağlayacak gibi oluyorum, yaşlar da akıyor akmıyor değil ama kendi başlarına işte. Her şey gibi başına buyruk. Bana soran olmuyor mesela kalbim neden onu seçti bilmiyorum. Keşke en büyük derdimiz aşk acısı olsa ya da acıları yarıştıracak vaktimiz olmasa. Keşke gitmek istiyorum değil de gidiyorum ben diyebilsem hayat karışmasa.​

Kalbine küçük bir oda açmak istedim. Kalbine girmek istedim.
Yazmak için tutuştuğum cümlelerim var. Henüz sana söyleyemediğim. Oysa sen söylemesem de anlarsın beni. Seni alıp gitmek istediğim bir film var. Hayır sinemadan bahsetmiyorum. Eski bir Türk filmi seçelim ve sonsuza kadar onun ruhunda saklanalım istiyorum. Bilirsin işte Hulusi Kentmenler, Adile Naşitler, Kemal Sunallar, Türkan Şoraylar olsun içinde. Evimiz olsun. Gıcırdayan bir merdivenimiz olsun. Sabah uyandığında çayın kaynadığını buharın ötüşünden anla, bil ki en sıcak kahvaltıyı hazırlamışım sana. Evimizi sesinden kokusundan tanıyalım. Sevişimiz, öpüşümüz, gülüşümüz hep gerçek olsun. Perdelerimiz eski olsun ama sevgimiz hiç eskimesin. Radyomuzda “Benim Gözüm Sende” çalsın.​

Birinin hayatına, birinin üzüntüsüne,
Birinin mutluluğuna, birinin ruhuna,
Birinin eline, yüzüne, sırtına, omuzuna, yüreğine,
Bazen söz, bazen göz, çoğu zaman kalbinizle
Minicikte olsa tüm samimiyetinizle dokunun

Farid Farjad​

[YOUTUBE]GdSaXyaR138[/YOUTUBE]​

Hayatımın anlamı sensin Galatasaray
Hiç bir sebep beni senin kadar mutlu etmedi bu hayatta​

[YOUTUBE]JKegi_99Yxk[/YOUTUBE]​

Ruhumu ütülemeye çalıştılar ama takdir edersiniz ki herkesin kırışık kalmış yanları vardır. Kimse bu dünyaya jilet gibi gelmedi ki öyle gitsin. Hiçbirimizin birbirimizden farkı yok. Bazıları çok sevip kavuşamıyor. Bazılarınınsa tek derdi klavyesinde ki eksik tuşları. Yani v harfi eksik diye seviyorum yazamıyor. Yanına da gidemiyor. E ne yapsın bu kalp vaz mı geçsin? Bak vazgeçmekte bile v harfi var onu da yapamaz. Ah bu sevda dedikleri illetten v harfi eksik olmuyor. Eksik kalsın sevişmelerde ki v ler. Hiç yazılmasın bazı sevdalar. Hiç görmeyelim birbirimizi. Ruhumuzu şarkılarda ütülemeye çalışalım ve sırf birbirimize benziyoruz diye yaklaşmayalım. İkimizin adı ayrı yazılsın kayıtlara. Aramıza ve bağlacı girmesin, öyle acı kopalım. Çünkü yaklaşırsak yanarız. Çünkü kendimizi korumalıyız aşktan. Aşkın içinde v harfi yok ve ben binlerce defa aşkım demek isterdim sana. Ama sırf aşkım demeyim diye kalemimi kırarım, klavyemde ki tuşları sökerim, telefonumu atarım. Nasıl olsa uzaktasın. Sevsem de haberin olmaz. Özlesem de ruhun duymaz.

Yakşamlar​

Geri