Votka Vişne

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
mizahla karışık çok ince dokundurmuş

Yüreğimde 'gitme' diyecek takat kalmadı benim. Sevmeye mecalim yok anlıyor musun Asuman? Zaten senin pederin kara listesinin kenar süsü olmuşuz. Ne yapayım seni de kendimle beraber yakayım mı? Hem bakma sen evleneceğin adam kötü biri değil. En azından parası var yaparsın bi çocuk, oturursun aşağı. Merak etme, Mükremin Çıtır'ı da unuttuğundan daha az hatırlarsın. Hani insanın canı bazen, hiç hesapta yokken içli köfte ister ya, öyle bir şey işte. O gün de köfte yemeyiver be Asuman..

Bir Demet Tiyatro

Günaydın​

3DNnoO.jpg

Bana çay pişir. Bırakalım her şey kendi kendine düzene girsin. Yavaş yavaş soyunalım. Bir şey kaybetmek korkusuyla yaşamayalım. Ne olacak endişesine kapılmayalım. Bırakalım zaman her şeyi halletsin. Bu söz bize korkunç gelmesin. Aynı ırmağa bir kere daha girelim. Acele etme, çay kendi kendine demlenir… Günlük yaşantıların küçük koşuşmaları içinde bunalmayalım, nefes nefese kalmayalım. İnsan kendini kaybediyor sonra.

Oğuz Atay - Tehlikeli Oyunlar​

Kıskanırsın onu, onunla konuşanları öldürmek istersin ama sesini bile çıkaramıyorsun çünkü sen onun neyisin ki?​

[YOUTUBE]bGCfbsfwbgQ[/YOUTUBE]​

Düşündüm de son zamanlarda başıma gelen en güzel şey sanırım sensin. Sanırım değil sensin evet. Tanıştıktan sonra benim için bu kadar değerli olacağın aklımın ucundan geçmiyordu.
Ama zamanla benim için değerli ve özel insanların arasında ki yerini aldın. Nedense sana iyi geceler demeden yatamıyorum uyanınca da günaydın demeden olmuyor. Sanki kendimi buna mecbur hissediyorum. Seninle konuşunca o an çevremdeki herşeye kayıtsız kalıyorum ve sadece konuşmamıza odaklanıyorum. Karşılıklı saçmalamış olsak bile bu böyle. Mutlu olmana çok seviniyorum. Sanki sen mutlu olunca bende oluyorum. Gün içinde aklıma geldiğinde aceba ne yepıyor diye soruyorum iyimi morali nasıl falan filan. Bir dönem konuşmamıza ara verdiğimizde nedense çok kötü oldum ben. O an anladım benim için gedçekten çok değerli olduğunu. Seninle konuşurken kullandığım kelimeri bile özenle seçiyorum ki aceba kırılırmısın diye. Çünkü benden kaynaklı bir sebepten ötürü kırılman senden çok beni üzer. O yüzden hep mutlu olmanı istiyorum ve hep gülmeni. Bir merhaba ile hayatıma girdin. İyi ki girmişin iyi ki tanımışım seni. Çok özelsin çok değerlisin yerin apayrı bende. Öyle güzel bir yerdesin ki anlatamıyorum bunu. Senden haber alamayınca böyle bi gerilip durgunlaşıyorum bilmiyorum neden. Sana dair çok güzel şeyler yazarım aslında ama beni biliyorsun utangaçım. Bunları yüzüme karşı da söyleteceğim demiştinya bana o an bile ne yapacağımı şaşırmıştım nasıl derim diye düşündüm. Dedim ya çok güzel şeyler yazabilirim sana ama bunları yazarken veya sana söylerken kızarmaktan korkuyorum. Aslında senin varlığın bana yapılmış bir şaka gibi ve ben hala nasıl karşılık verebileceğimi bulamıyorum. Ama neticede öyle veye böyle iyi ki hayatımdasın ve tek isteğim her zaman da olursun. Ne diyim ki iyi ki varsın ya iyi ki...

Bir vodka-rebull değil :T:

28 yaşındayım ve ben kendimi bildim bileli hiç ağlamadım ben. Ama bu gece bir anda sokak ortasında ağlamaya başladım. Değişik bişeymiş ağlamak ben hiç ağlamamıştım başıma ilk defa geldi ağladım bu gece çok ağladım

“Bazen sadece bir çıt sesi duyarsın o sesi duyduğun zaman da gitmen gerekir.Bazen bir eşyadan gelir.Bazen üçüncü bir şahıstan çünkü bazıları abajür alır evlerine bazıları da portatif bir lamba taşır yanında bazılarının koltuk takımı vardır.Bazıları da otelde yaşar bazen her şeyi birden istersin bazende her şeyi bırakıp def olup gitmek"

-Fakat müzeyyen bu derin bir tutku

Eyvallah

“Bazen sadece bir çıt sesi duyarsın o sesi duyduğun zaman da gitmen gerekir.Bazen bir eşyadan gelir.Bazen üçüncü bir şahıstan çünkü bazıları abajür alır evlerine bazıları da portatif bir lamba taşır yanında bazılarının koltuk takımı vardır.Bazıları da otelde yaşar bazen her şeyi birden istersin bazende her şeyi bırakıp siktir olup gitmek...

Ve gittim...

Geri