Volkan Konak hayatını kaybetti

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Sevenlerinin başı sağ olsun. :(

dünkü konserde, “sakın sivri konuşma, içeri atarlar!” uyarısına karşın, “nasıl konuşmam? devrimciler korkmaz!” diye bir konuşma gerçekleştirmiş. yine hep olduğu gibi korkmadan, çekinmeden sesini çıkarabilmiş. duruşu olan, duruşunu asla bozmayan, haksızlıklar karşısında sesi çıkabilen, memleket sevdalısı nadir sanatçılardandı. nur içinde yatsın.

bu sene bişey var
hayırlısı

Uzuldum be , bir karadenizli olarakta ayri uzuldum. Aile dugunlerindede tanisikligim vardir. Mackalidir kendisi
Guzel sarkilari vardi rahmetlinin.
Gunlere inanmamak gibi bir takintisida vardi mesela.
Ben gun isimlerini anlamsiz bulurum demistir. Her gun ayni benim icin der.
Isiklar icinde uyusun.

Allah rahmet eylesin. Ancak halen aktif bir krematoryum yok ülkemizde. Yıllaaar önce yine bir konuda yazmıştım kremasyon ile ilgili, bence insanlar nasıl uğurlanmak istiyorsa, vasiyetleri ne yöndeyse o şekilde uğurlanmalı. Misal Filiz Akın vasiyeti üzerine dini (islami diyelim) vecibelerle ve yakın aile fertleriyle uğurlandı.
Neyse, sevdiklerine, ailesine sabır dilerim.

• Beğen
Tepkiler: W
Allah rahmet eylesin. Ancak halen aktif bir krematoryum yok ülkemizde. Yıllaaar önce yine bir konuda yazmıştım kremasyon ile ilgili, bence insanlar nasıl uğurlanmak istiyorsa, vasiyetleri ne yöndeyse o şekilde uğurlanmalı. Misal Filiz Akın vasiyeti üzerine dini (islami diyelim) vecibelerle ve yakın aile fertleriyle uğurlandı.
Krematoryum Osmanli doneminde varmis Lari, sonradan talep azaldigi icin mi bilmem yok olmus gitmis. Ama eminim isteyen coktur cunki gayri muslim cok insan Tr'de.

Konusu vardı bir ara, yetkili kurumlar pek kulak vermedi. Yeri değil belki ama konu başlığı hep beni güldürür. -.-

Allah rahmet eylesin, çok güzel bir adamdı.

Geri