Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Niye sen Trabzonlu musun, evinin çatısına mı düşecek@No Pasaran şair burada Karadeniz sevgisini anlatmak için küllerimi savurun falan demiş. Bunu resmi bir vasiyet olarak kabul edemem
Krematoryum Osmanli doneminde varmis Lari, sonradan talep azaldigi icin mi bilmem yok olmus gitmis. Ama eminim isteyen coktur cunki gayri muslim cok insan Tr'de.Allah rahmet eylesin. Ancak halen aktif bir krematoryum yok ülkemizde. Yıllaaar önce yine bir konuda yazmıştım kremasyon ile ilgili, bence insanlar nasıl uğurlanmak istiyorsa, vasiyetleri ne yöndeyse o şekilde uğurlanmalı. Misal Filiz Akın vasiyeti üzerine dini (islami diyelim) vecibelerle ve yakın aile fertleriyle uğurlandı.
Neyse, sevdiklerine, ailesine sabır dilerim.
Konusu vardı bir ara, yetkili kurumlar pek kulak vermedi. Yeri değil belki ama konu başlığı hep beni güldürür. -.-Allah rahmet eylesin. Ancak halen aktif bir krematoryum yok ülkemizde. Yıllaaar önce yine bir konuda yazmıştım kremasyon ile ilgili, bence insanlar nasıl uğurlanmak istiyorsa, vasiyetleri ne yöndeyse o şekilde uğurlanmalı. Misal Filiz Akın vasiyeti üzerine dini (islami diyelim) vecibelerle ve yakın aile fertleriyle uğurlandı.
Neyse, sevdiklerine, ailesine sabır dilerim.
www.forumsal.net