R
Restful
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Vodafone senle ben paketi nasıl alınır-Vodafone senle ben paketi-Vodafone konuşma paketleri-Vodafone tek numarayla konuşma paketi-Vodafone günlük senle ben paketi nasıl yapılır-Vodafone haftalık senle ben paketi nasıl yapılır-Vodafone aylık senle ben paketi nasıl yapılır
Günlük Senle Ben Konuşma Paketi:
GUNLUK 5XXXXXXXXX yazıp 7580’e ücretsiz kısa mesaj göndererek günlük 1.9 tl ye seçtiğiniz vodafone numarasıyla bir gün boyunca sınırsız konuşabilirsiniz.
Haftalık Senle Ben Konuşma Paketi:
HAFTALIK 5XXXXXXXXX yazıp 7580'e ücretsiz kısa mesaj göndererek haftalık 6.90 tl vererek seçtiğiniz numara ile bir hafta boyunca 15 saat konuşabilirsiniz.
Aylık Senle Ben Konuşma Paketi:
AYLIK 5XXXXXXXXX yazıp 7580'e ücretsiz mesaj göndererek aylık faturalılar için 9.9 tl faturasızlar için 11tl vererek seçtiğiniz numara ile bir ay boyunca 30 saat konuşabilirsiniz.
Günlük Senle Ben Konuşma Paketi:
GUNLUK 5XXXXXXXXX yazıp 7580’e ücretsiz kısa mesaj göndererek günlük 1.9 tl ye seçtiğiniz vodafone numarasıyla bir gün boyunca sınırsız konuşabilirsiniz.
Haftalık Senle Ben Konuşma Paketi:
HAFTALIK 5XXXXXXXXX yazıp 7580'e ücretsiz kısa mesaj göndererek haftalık 6.90 tl vererek seçtiğiniz numara ile bir hafta boyunca 15 saat konuşabilirsiniz.
Aylık Senle Ben Konuşma Paketi:
AYLIK 5XXXXXXXXX yazıp 7580'e ücretsiz mesaj göndererek aylık faturalılar için 9.9 tl faturasızlar için 11tl vererek seçtiğiniz numara ile bir ay boyunca 30 saat konuşabilirsiniz.