Vodafone Senle Ben Paketi Nasıl Yapılır-Vodafone Sevgili İle Konuşma Paketi

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Mobil Cihazlar
Vodafone senle ben paketi nasıl alınır-Vodafone senle ben paketi-Vodafone konuşma paketleri-Vodafone tek numarayla konuşma paketi-Vodafone günlük senle ben paketi nasıl yapılır-Vodafone haftalık senle ben paketi nasıl yapılır-Vodafone aylık senle ben paketi nasıl yapılır

Günlük Senle Ben Konuşma Paketi:

GUNLUK 5XXXXXXXXX yazıp 7580’e ücretsiz kısa mesaj göndererek günlük 1.9 tl ye seçtiğiniz vodafone numarasıyla bir gün boyunca sınırsız konuşabilirsiniz.

Haftalık Senle Ben Konuşma Paketi:

HAFTALIK 5XXXXXXXXX yazıp 7580'e ücretsiz kısa mesaj göndererek haftalık 6.90 tl vererek seçtiğiniz numara ile bir hafta boyunca 15 saat konuşabilirsiniz.

Aylık Senle Ben Konuşma Paketi:

AYLIK 5XXXXXXXXX yazıp 7580'e ücretsiz mesaj göndererek aylık faturalılar için 9.9 tl faturasızlar için 11tl vererek seçtiğiniz numara ile bir ay boyunca 30 saat konuşabilirsiniz.

Vodafone kullanıyorum ben her şeyinden memnunum.Konuşma peketinden internet paketinden sms paketinden fiyatlarından ve çekim gücünden .

lisedeyken bi süre kullanmıstım pisman oldum sonra ama :D
belki ilerde lazım olur diye sordum tesekkür ederim dediğine göre bayaa düzelmiş

500dk heryone +sms+internet konuş konuş bitmiyor
Hemde uygun fiyat iyiki varsin vodafone:a3:

Vodafone lutuz ama böyle atraksiyonlara girmiyoruz açar konuşurum

kullansaydın keşke iyi oluyor bu paket ama bize bu + gece paketi yetmiyordu:D

beni ararsın sende :p

Allah muhabbetinizi arttırsın :D bize turkcell yetiyor şimdilik :D olmazsa sevgililere özel sınırsız konusma + sms paketi alırız :D:D

avea kullanmayın pısmanlıktır :/
gecırıcem vodafone a.

Geri