Vizyon Tarihimiz Belli Oldu ..

Konu sahibi son olarak 47 gün önce görüldü
yolunuz açık olsun abi, allah utandırmasın : )

Hayırlı olsun abi. Çokça güzel başarılar göresin.

Amin inşaALLAH .. Teşekkür ederim ..

Tebrikler EkSen

Cin temalı korku filmleri saçmalık düzeyine gelmişken bu farklı olabilir.

Merak ettim,cekim esnasinda ne tur olaylar yasandi ? Ayrica hayirli olsun.

Her zaman ilgimi çeken bir konu olmuştur,Sevgili Eksen
Varlıklarına sonsuz inanırım .
Mutlaka izlemek isterim .
Emeğine sağlık senin ve tüm emeği geçen arkadaşlarının .

EkSen tebrikler gerçekten kesinlikle izleriz elbette Allah utandırmasın umarım başarı elde edilir:)

Hepinize çok teşekkür ederim .. İnşaALLAH başarılı oluruz .. Waterlie gerçekten de bazı arkadaşlarımızın başlarından bir şeyler geçti ama özele girdiği için ayrıntı veremiyoruz ..

Abi umarım gişe güzel olur bende merakla bekliyorum ama cesaretimi toplarsam gideceğim çünkü ben çok korkarım. Dabbe 6 bence en korkunç türk filmi idi benim için. Ama bunun konusu daha farklı , olaylar daha farklı gelişiyor. Ve sen başlarından bir şey geçti dedin ya demeyin öyle şeyler biz inanıyoruz varlığına onların ama bizi korkutmasınlar sende git bi okut üflet kendini. Sende içindesin filmin sanada bulaşsınlar istemem :))))

Hayırlı olsun. Gişesi başarılı olur inşallah.

Abi umarım gişe güzel olur bende merakla bekliyorum ama cesaretimi toplarsam gideceğim çünkü ben çok korkarım. Dabbe 6 bence en korkunç türk filmi idi benim için. Ama bunun konusu daha farklı , olaylar daha farklı gelişiyor. Ve sen başlarından bir şey geçti dedin ya demeyin öyle şeyler biz inanıyoruz varlığına onların ama bizi korkutmasınlar sende git bi okut üflet kendini. Sende içindesin filmin sanada bulaşsınlar istemem :))))

Ne bilirsin belki Mühr-ü Vekil benimdir :) .. Şaka maka bir şey olmaz ALLAH'ın izniyle ..

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim .. Dualarınızı esirgemeyin ..

İlgimi çekiyor bu tarz filmler ama sonrası feci oluyor benim için uzun zaman atamıyorum üzerimden etkisini.p
cesaretimi toparlayabilirsem mutlaka izlerim, yolunuz açık olsun.

Geri