Vizyon Tarihimiz Belli Oldu ..

Konu sahibi son olarak 45 gün önce görüldü

İfrit’in Diyeti: Cinnia
Mühr-ü Vekil nedir bilir misiniz?

“Cinler hakkında bildiğinizi sandıklarınızı unutun... Şimdi gerçekleri öğrenme vakti”

2016’DA İFRİT’İN DİYETİ ÖDENECEK “İFRİT’İN DİYETİ: CİNNİA” 15 NİSAN 2016’DA SİNEMALARDA
“Mühr-ü Vekil nedir bilir misiniz? Öğrenmeye hazır olun…”

Özgür Özberk ile Şahin Yiğit’in yönettiği ve Özgür Özberk, Kirkor Dinçkayıkçı, Gülşah Çomoğlu ile Fahri Öztezcan’ın oynadığı İfrit’in Diyeti: Cinnia,15 Nisan 2015’de MC Film dağıtımıyla Özgür Yapımlar tarafından vizyona çıkarılıyor.
Murat ve Yusuf aynı evi paylaşan kader birliği etmiş iki iyi dosttur. Elif ise Murat’ın biricik sevgilisidir. Bu üç genç Cin temalı korku filmi yapmaya karar verirler. Kendilerine sağlam bir hikâye bulmak için de o civarda yaşayan bir Mühr-ü Vekil’den yardım almak isterler ve aradıkları korku hikâyesinin asıl oyuncuları olacaklarını bilmeden kendi hikâyelerinin dehşetini yaşarlar.

Konu:

Cin temalı korku filmi yapmak isteyen üç gencin başından geçen dehşet verici olayların ele alındığı “İfriti’in Diyeti: Cinnia” filmi gerçekten gerçeklerden kurgulanarak hazırlanmıştır.
Üç yakın arkadaş bir film yapmaya kalkışırlarsa, üstelik konusu da Cinler olursa ve bunun için tanımadıkları bir Mühr-ü Vekil’in yardımını isterlerse SONUÇ ne olur sizce?
Murat ve Yusuf aynı evi paylaşan kader birliği etmiş iki iyi dosttur. Elif ise Murat’ın biricik sevgilisidir. Bu üç genç Cin temalı korku filmi yapmaya karar verirler. Kendilerine sağlam bir hikâye bulmak için de o civarda yaşayan bir Mühr-ü Vekil’den yardım almak isterler ve aradıkları korku hikâyesinin asıl oyuncuları olacaklarını bilmeden kendi hikâyelerinin dehşetini yaşarlar.

2016 yılının ilk aylarında sinemaseverleri yeni bir korku filmi bekliyor olacak.

Yapım Koordinatörlüğünü Yaşar Temel, Yönetmenliğini Özgür Özberk ve Şahin Yiğit’in beraber yaptıkları filmin senaristliğini İbrahim Hakkı Öztürk üstleniyor. Başrollerde yine Aşkın Bedeli adlı diziden hatırlayacağınız Özgür Özberk, Gülşah Çomoğlu, Fahri Öztezcan ve Kirkor Dinçkayıkçı gibi usta oyuncuların yer aldığı filimde, diğer rollerde Gözde Fidan, Ebru Demirdöven, Fatma Öney, Serap Önder ve Yusuf Cemal Temel bulunuyor.

Filmin konusuna gelince; Üç genç arkadaş Cin temalı bir korku filimi yapmaya karar verirler. Kendilerine sağlam bir hikâye bulmak isteyen gençler o civarda yaşayan bir Mühr-ü Vekil’in kapısını çalarlar ve o andan itibaren aradıkları korku hikâyesinin asıl oyuncuları olacaklarını bilmeden kendi hikâyelerinin dehşetini yaşarlar.

İlk defa bir Mühr-ü Vekil’den bahsettik.
Hikâyenin yazar ve senaristi İbrahim Hakkı Öztürk yaptığı açıklamada; “Bu hikâyede şu anda yaşamakta olan dört Mühr-ü Vekil’den birini deşifre ettim. Çoğu insan onlar hakkında bir şey bilmiyor ama onlar aramızda ki süper kahramanlar gibiler fakat gizleniyorlar.” açıklamasında bulundu.

Film setini terk eden arkadaşlarımız oldu.
Filmin bir diğer yönetmeni Şahin Yiğit’de verdiği bir röportajda; “Çekimler esnasında hikâyenin gerçeklerden esinlenmiş olması ve çekimler sırasında yaşadığımız bazı ürkütücü olaylar sebebiyle seti ter eden arkadaşlarımız oldu.” ifadelerini kullanmıştı.

Bedel ödemenin en korkutucu hali…
Filmin yönetmen ve başrol oyuncusu Özgür Özberk ise filmiyle ilgili kesin ve net konuştu; “Şimdiye dek böylesine bir film çekilmedi ve böylesi bir konu işlenmedi. Bedel ödemenin en korkutucu halini elimizden geldiğince gözler önüne serdik.”

İlklerin Filmi… Bildiklerinizi unutun ve bilmediklerinize hazır olun.
Konusu, işlenişi ve finaliyle diğer cin temalı korku filmlerinden farklı bir seçenek sunan İfrit’in Diyeti: Cinnia’da ilk kez bir Mühr-ü Vekil’den bahsedildiği gibi, yine ilk kez cinler hakkında hiç duyulmamış bilgiler verilmekte ve ilk kez cinlerin kendi aralarında kullandıkları lisan bir korku filminde kullanılmakta.

Filmin Adı: İfrit’in Diyeti: Cinnia
Gösterim Tarihi: 15 Nisan 2016
Dağıtım: MC Film
Yapımcı: Özgür Yapımlar
Yönetmen: Özgür Özberk, Şahin Yiğit
Yardımcı Yönetmen: Yücel Hüdaverdi
Senaryo: İbrahim Hakkı Öztürk
Görüntü Yönetmeni: Efe Aslantaş
Sanat Yönetmeni: Tolga Özmen
Ses & Işık: Umut Tosun, Kadir Artuç
Makyöz: Sema Dağ
Kameraman: Aykut Tütüncü
Oyuncular: Özgür Özberk, Kirkor Dinçkayıkçı, Gülşah Çomoğlu, Fahri Öztezcan, Gözde Fidan, Ebru Demirdöven, Serap Önder, Fatma Öney, Yusuf Cemal Temel
Tür: Korku,Gerilim
Yapım Yılı: 2015

Hayırlı olsun abi, Allah utandırmasın. :)

Teşekkür ederim arkadaşlar sağolun ..

Hayırlı olsun hocam, korsana düşsün hemen izleyeceğim : )

Hayırlı olsun iyi bir gişe başarısı yakalarsınız umarım

Filmin senaristiyim o yüzden arkadaşlar tebrik ediyorlar beni ..

İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim ..

Abbbo ciddimiii iyiymis izlicez tabi o zaman vizyona girer girmez gidicez. Ama vizyona girdigindede bu konuyu guncelleyiniz ki hatirlatma olsub :)
Ve hayirli olsun basarilar

Tüm sınıfla gideriz artık
tam destek

Teşekkürler hepinize .. Çok sağolun ..

431658770377791

12002313_418931574983844_1284699110683206844_n.jpg

12004138_416791255197876_2969615718263988380_n.jpg

11990526_414243462119322_8853429464686526405_n.jpg

Hayırlı olsun. Ben bile burdan gururlandım ha! Bana ne oluyorsa artık :D

Geri