"Viski içip HDP'ye oy verenler şerefsizler"

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Bakara ile Makara geçenler mi din alanında çalışmalar verenlere engel oldu ?
Aslında doğru mantık, elbette Kuran ile dalga geçenler din alanında çalışmalar verenlere engel olacaklar haklısın !

Ak parti hiçbir zaman din konusunda makara geçmedi. Diğer insanlardan farkıda, dinine düşkün bir yönetici olmasıydı, baktılar ki onu bu kadar yükselten bu yönü, o zamanda o yönü çarptırıldı. Yaptıklarından ve yapacaklarından farklıymış gibi gösterildi.

Ak parti hiçbir zaman din konusunda makara geçmedi. Diğer insanlardan farkıda, dinine düşkün bir yönetici olmasıydı, baktılar ki onu bu kadar yükselten bu yönü, o zamanda o yönü çarptırıldı. Yaptıklarından ve yapacaklarından farklıymış gibi gösterildi.

29912264.jpg

Bu eski akepeli vekillerden biri .. Vekilken sakallı, hanımı da kapalı .. Bir daha aday gösterilmeyince sakal da gitti tesettür de :)
Dalga geçmedi diyorsun da BAKARA İLE MAKARA GEÇTİ akpli bakan nasıl geçmediler dersin ?
Akepenin dini algıyı işleyişi yüzünden bugün bir çok insan dindarlardan nefret eder hale geldi, oysa basiretli bir yönetim anlayışı olsaydı tersine dindarları sevdirttirirdi .. Dini alabildiğine kullandılar .. Hala da bunu yapıyorlar ..

Jesse haklı konuyu dağıttım biraz .. Uzatmayacağım ..

hdp'yi meclise taşıyan kültürel mağduriyetlerinin yapısal yansıması ekonomik mağduriyetlere ağır bastığı kürt milliyetçiliğidir. kültürel sol'un toplumsal sol'dan kopuşunun, kimlik politikasının sınıf politikasına olan üstünlüğünün, sovyet yıkıntıları arasındaki sosyalizmin son eseri olduğunu kendisi de biliyor bahçeli'nin. nerede sabah ülkücüyü, akşam devrimciyi vuran silahların olduğu o eski bayramlar, değil mi? amacını yitirmek böyle bir şey. kendi tabanını siyasi hezimet akabinde sakinleştirmek için bir siyasi hedef göstermek zorunda ama viski içen burjuvazinin konuyla alakası ne? bahsi geçen yerler ulusalcıların kalesiyken, konunun ulusalcılarla alakası ne?

Yukardaki yorumdan bişi anlamadım.yedi defa okudum.yine anlamadım.bir de fularımı takip okiyim yarın

Mhp ile Hdplileri ilgilendiren konu nasil Akplilere gelir?
Sebep, ve amac nedir?

Yeni konu basligim bu olabilir
Çünkü senin bu konuna cevap veremeyen bazıları, her zaman ki gibi Ak partiyi hedef seçip ona saldırdılar ve konu bu şekilde, Ak partiyi kötüler vaziyete geldi.

29912264.jpg

Bu eski akepeli vekillerden biri .. Vekilken sakallı, hanımı da kapalı .. Bir daha aday gösterilmeyince sakal da gitti tesettür de :)
Dalga geçmedi diyorsun da BAKARA İLE MAKARA GEÇTİ akpli bakan nasıl geçmediler dersin ?
Akepenin dini algıyı işleyişi yüzünden bugün bir çok insan dindarlardan nefret eder hale geldi, oysa basiretli bir yönetim anlayışı olsaydı tersine dindarları sevdirttirirdi .. Dini alabildiğine kullandılar .. Hala da bunu yapıyorlar ..

Adam demekki çıkarları için parti içine girmek istemiş ve istediğini tekrar elde edemeyince de, kendi benliğine dönmüş. Ne olursa olsun bir insanın içinden gelmedikçe, o adamı gerçekten değiştiremezsin. (Bu olayı sırf babasının gözüne girmek için kapanıp, babasının yanında olmayınca açılan kız olarak örneklendirmek istedim. )
Bu adamın yaptığı bir yanlışı tüm parti fertlerine itham etmek ne kadar doğru?
Dinden soğuyanlar olmuştur. Ama atlanan nokta onun yaptıkları yüzünden değilde, yaptıklarını çarptıranlar yüzünden olmuştur. Ama bende Din alanında tanıdığı özgürlüklerde daha da arttırdı inancındayım. En basidinden öğretmenler okula eşarpları ile giremediğinden kapanmıyordu, şimdi ise açık hocadan çok, kapalı hoca görür oldum. Çocuklar okulda sırf başını açıyor diye babaları okutmuyordu. Sırf bu sorun kalktı diye kaç kız okuma hayallerinin peşinden gidiyor şuan. Bir avukat bile kapalı olarak davalara girebiliyor. Bu bayanlar için çok büyük nimet.
Yurtlar, camilerin sayısında yükselme var mesela. Devlet yurtları eskisi gibi değil, daha kız erkeği ayırınca, daha bir güvenli oldu üniversite yurtları. ( Ben bir kız olduğum için daha bir kızsal konulara, beni ilgilendiren kısımlarına bakıyorum.)
Bunlar zaten yapılması gerekenler tarzı yorumlarıda çok duydum. Madem yapılması gerekiyordu, öncekiler neden yapmadıda Ak parti yapabildi? Yide eklemek istiyorum.

Ulusalcidan kurt miliyetcilisi çıkmaz ama ha mhp ha HDP ikisinin de vizyonu ayni sonuçta.

Bir kişi demissinde bakara ile makara geçen bakanı sahiplenen yüzlerce akepeli ve mitingde yanına kursuye çıkaran bir tayyip gerçeğini unutma .. O parti munafiklarla doludur ..

Hani demokrasi vardı ülkemizde?
İsteyen istediğine verir oyunu. Sorgulayamazsınız kime niçin verildi oy diye; ancak akp seçmenine koyun dendi diye rahatsız olan birinin hdp seçmenine şerefsiz demesi ne kadar etik?

Bu ulkede herkes her seyi konusuyor , yakistiriyor. Artik bunlara bile takilmamali. Bu vatan icin kardesini sehit veren Yarbay'a bile Terörist diyen bir iktidar ve yandaslari var. Bunlari birakinda secimlerdeki oy calan serefsizlere oylarinizi kaptirmayin 1 kasimda.

Bu ulkede herkes her seyi konusuyor , yakistiriyor. Artik bunlara bile takilmamali. Bu vatan icin kardesini sehit veren Yarbay'a bile Terörist diyen bir iktidar ve yandaslari var. Bunlari birakinda secimlerdeki oy calan serefsizlere oylarinizi kaptirmayin 1 kasimda.

meraba çok haklısınız

Geri