"Viski içip HDP'ye oy verenler şerefsizler"

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
"İzmir'de Marmaris'te yazlıklarında yatıp, AKP'nin olmasın diye oyunu MHP'ye vermeyen; ama HDP'yi Meclis'e taşıyan zavallılar, Türkiye'nin kaymağını yiyenler, Boğaz'da, yalılarda viskisini yudumlayıp oyunu HDP'ye veren ********ler. Şimdi, HDP ile koalisyonu kurun"

MHP Genel Baskani Devlet Bahceli

Söylemlerini nasil karsiliyorsunuz?
Varmidir bu kisiler?
Kimlerdir?

Ülkede millet menfaatine çalışan hiçbir parti bulunduğuna inanmadığım için hepsi birbirinden daha beter palavracıdır bana göre.Amaçları
- kendi koltukları ile yetim hakkından koparacaklarını tasarlamak
-yolsuzluğun alasını şebekeleşerek gerçekleştirmek ,
-vicdansızca süslü kelimelerle rant peşinde koşmak.

Vardır ama hdp'yi meclise bunlar taşımadılar .. Bunların oranı toplasan yüzde bir etmez .. Hdp'yi meclise kimlerin taşıdığını anlamak için akpenin yüzde yedi oyunun nereye kaydığına bakmanız yeterlidir ..

Oy ile seçilmişin başkasına oy verene küfür etmesi...

Çok talihsiz bir cümle..

Bu ne biçim konudur bende o zaman AKP ye oy veren koyun sürüsü diye konu açayım olur mu?
Dediklerini kendine saklasın. Başka parti savunucularını küçük düşürecek konular açmayın. Anladım işinize geliyorda açmayın.

hdp'ye oy verip viski içen bi tek climax vardır benim bildiğim gerisi komple kaçak çay içiyo

Sırf başa gelmek için tüm benliğinden ödün verip, yıllardır düşman olduğu insanlarla birleşen o kadar kişi oldu ki ...
Neyse ki başaramadılar ve Allahın izniylede başaramıycaklar :şirine:

Üstteki yoruma koptum. Akepe ak kaşık en başından beri çizgisini korudu evet. Ljkhlhljk

devlet amcada kahvede okey oynamadığı halde oyuna karışıp durmadan kendine oralet söyleyip hesap ödemeden kaçan yancı tipi var asdfsöçfms

Sırf başa gelmek için tüm benliğinden ödün verip, yıllardır düşman olduğu insanlarla birleşen o kadar kişi oldu ki ...
Neyse ki başaramadılar ve Allahın izniylede başaramıycaklar :şirine:

Yıllardır kucağında oturduklarına paralel diyenlere bi yorumun olmaz tabi

Harçlıklarını ayakkabı kutusunda toplayanlar ile vis-ki içenlerin oyu nasıl eşit sayılır bu ülkede (!)

Koltuk değneğinden abartılı sözler

Kaç dakikadır bahsi geçen cümleyi anlamaya çalışıp tekrar tekrar okuyorum
idrak yollarım tıkandı

vatan millet sakarya diye geçinip iktidar olmaktan korkan bir partiye oy vermekten iyi olduğunu düşünmüşlerdir belkide

Visky içtiğim ve oyumu hdpye verdiğim kısmı doğrudur. Gerisini aynen iade ediyorum.

Zaten bağcılarda veya yuksekovada oy verene demiyor şerefsiz diye.bana diyor.

Yok yok, bana diyor. Sen hdpye oy vermedin zaten. Yalın da yoktur senin ve alkolde visky tercihin değildir... Benim gibilere dedi. Şeref için bu yalıları onun... neyse, sen de mi bizdensin? Ne oldu la bölünürüz naraları? Bu halde bölünürüz tabi ama bizler bir bütünüz aslında. Neyse, ula sen chpye atarsın oyunu. Numara yapma şimdi. :T:

Yıllardır kucağında oturduklarına paralel diyenlere bi yorumun olmaz tabi

Din alanındaki çalışmaları nedeniyle, Fazla bi özgürlük verilmişti paralel denen şahıslara, herşeyi ele geçirmek üzereyken engel olundu diyelim.
Yorumunuzu yeni görmüşüm. Hayırlı geceler. :şirine:

Din alanındaki çalışmaları nedeniyle, Fazla bi özgürlük verilmişti paralel denen şahıslara, herşeyi ele geçirmek üzereyken engel olundu diyelim.
Yorumunuzu yeni görmüşüm. Hayırlı geceler. :şirine:

Bakara ile Makara geçenler mi din alanında çalışmalar verenlere engel oldu ?
Aslında doğru mantık, elbette Kuran ile dalga geçenler din alanında çalışmalar verenlere engel olacaklar haklısın !

Geri