" вeʟκi .. вiʀgüη вiʀ -iнтiмαʟ- ..!

Konu sahibi son olarak 270 gün önce görüldü
Yar demişim sana yokluğun dipsiz bir yar! İşte, diz çöküyor sevdana yüreğim, gitme!...
Gitme, sensiz ıssız bu diyar..​

Hep ''evet'' dersen seni çok severler, arada bir ''hayır'' dersen saygı da duyarlar...​

Ağlayan bir kızın gözyaşlarını silersen sana ''aşık'' olur.​

Kalmaya bir neden bulamadığımdan değil, gitmeye esaslı sebeplerim olduğu için gidiyorum sevgili. Bu yüzden dönmemi
bekleme benden. Zaten o dönüş de gerçekçi olmaz; bir daha gitmeyeceğime olan inancı da beraberinde getirmedikçe...

Sen de git hadi! Gidelim birbirimizden; sanki gitmesek kalabilecekmişiz gibi...​

siir.jpg

Kahraman Tazeoğlu Hemen Gitme

-
Unutmuşum aşkta söylenenleri
Nasılsını bile bir başkaydı
Hemen gitme
Böyle tenhalaşmışım ya
Durup halini hatırını soruyorum gölgemin
Sanki yüzgöz olmuşum hüzünlerle
Kalbim diyorum ellerim çıkıp geliyor
Kovamıyorum da
Hemen gitme
Sana bir yaprak kadar solgunum desem, rüzgar çeler aklımı
Dallanıp budaklanır içimdeki boşluk
Bahara karın tokluğuna gelen ağaçlar gibi olurum
Hemen gitme bu kente bir sokak daha gelse
Söyle kim arar seni
Kırılır gülümsemelerin bir bir içime düşer ve
Bir gülü uyandırıp uygarlığından kırmızılığı ne kadar
Kim götürür seni
Ahh neydi ki suçum
Gençliğimi ve terketmelerini kayırmaktan başka
Alıp başını gidiyorsun benden
Hemen gitme
Sana diyorum bir ağlasam, üşüsem derin bir kuyu gibi
Omuzlarından başlayıp yıkılsam önüne
Utanır sevinçlerim insan içine çıkamayan toprak gibi olur
Hemen gitme
Anla beni ben bu yalnızlıkla geçinemem
Geçinemem terkedilmiş bir yürekle
Ama yinede sen sen herşeysin işte
Hayata açılan pencerem
Sevinçlerimi büyüten odalarım
Hemen gitme
Terkedilmiş evler gibi olurum
Hemen gitme.....

Kahraman Tazeoğlu
.

Benden uzak olduqu için şükrettiqim insanlar var ;)

Al panpa benden sana gelsin zxlcmzx :D

[YOUTUBE]8qDNemef5Is[/YOUTUBE]

Ben bazen qercekleri qizleyemiyorum kırıyorum qeciyorum oda qülüp qeciyor ozaman anlıyorum kırıp qectiqim kişinin ben olduqumu .. hayat işte ..!

ӇüԼƳƛ

Bir qülüşüne yıkarım bu dünyayı dedi..! Haklıydı bir qülüşüme yıktı qecti ama dünya deqildi yıkılan qülüşlerimdi..

ӇüԼƳƛ

Kalmaya bir neden bulamadığımdan değil, gitmeye esaslı sebeplerim olduğu için gidiyorum sevgili. Bu yüzden dönmemi
bekleme benden. Zaten o dönüş de gerçekçi olmaz; bir daha gitmeyeceğime olan inancı da beraberinde getirmedikçe...

Sen de git hadi! Gidelim birbirimizden; sanki gitmesek kalabilecekmişiz gibi...​

Gitmek için hep bir sebep var nedense ya bi bahane yada esaslı bişey sonucta gıtmek için bı neden. kalmak için ugrasmak neden zor gelıyokı yada ugrasılan bı kalmak ne kadar kalmak..

dusundurdu bu paylasım .

Gitmek için hep bir sebep var nedense ya bi bahane yada esaslı bişey sonucta gıtmek için bı neden. kalmak için ugrasmak neden zor gelıyokı yada ugrasılan bı kalmak ne kadar kalmak..

dusundurdu bu paylasım .

Kalmak istiyorum diyebilmek zordur cünkü dendiqinde karısındakinden asla emin olamazsın ya coktan qittiyse senden ?

Ya emşn olamadıgımız kendimizsek hemde deli gibi kalmak ısterken.

İnsanların birbirinden emin olması kolay olduqu kadar zordur kal dese seven qitme dese kalıcak kadar yüreklidir bazıları kimiside suscak kadar yüreksiz ve seviyorsan zaten qidemezsin deli qibi istiyorsan eqer kalıcam dersin qitme ihtimalini düşünemezsin ..

qel desen bana biliyorum herseyi qel ben dayanırım desen kal desen yada ALLAH askına cekip qitsen ve bende bitsen ..!

ӇüԼƳƛ

Bazen gitmek gerekir.

Bazen gitmek gerekir.
Sevdiğini bilmediğin ellere bırakıp, yüreğini ellerinle parçalayıp, ışığını kendi ellerinle karartıp gitmek.
Yüreğin yangın yeridir oysa gözlerin kan çanağı, ümitlerin sönmemiştır hala.
Ama işte bazen gitmek gerekir...

Kendinden bile kıskandın sevgilini, ömrün boyu beklediğin güzellikleri
yasamak istediklerini, yaşayabileceklerini ve en kötüsü sevgilini bırakıp gitmek.

İçinden çığlıklar atarsın kimse duymaz, yüreğinin feryadı bir an susmaz.
Ellerini bile tutamadın aşkını başkalarına bırakıp gidersin için yanar ama ama işte bazen gitmek gerekir.
Kalanı düşünürsün giderken, ölüm bile kabul etmez seni...
Gitmek en zorudur anlamayacağını senden nefret edeceğini belki de yok sayacağını bilirsin sevdiğinin ama gitmelisindir...
yalvarırsın ölmek için toprak kabul etmez, yüreğin reddeder senin olmayı yüreğini ona bırakıp gidersin......

Bazen gitmek gerekir
nedenini anlatamadan......

Gitmeler çare olmicak hiçbirzaman qidiceksen eqer birqün sevqili sende benle biticeksin..

içimden qeldi yazmak istedim yüreqine saqlık Fabien.! qüzeldi..

...

Son düzenleme:
...

Son düzenleme:
Geri