" вeʟκi .. вiʀgüη вiʀ -iнтiмαʟ- ..!

Konu sahibi son olarak 270 gün önce görüldü
...

Son düzenleme:
Keşke içimden geçenler hiç geçmeseydi...​

.../her kötünün iyi bir geçmişi yada her iyinin kötü bir geçmişi olabilir. O geçmiş ki sahip olunan “tek şey”, kaybedildiğinde ise “her şey”dir… Kimi insan, geçmişle geçememişi birbirine karıştırır. Halbuki, geçen iz bırakır, geçemeyen yara…​

Yorqunum hemde çok olmazı olur qördüqüm için, sevilmicek birisini sevdiqim için, hayatımdaki noktaları hep ben koyduqum için yorqunum..
Artık yorulmamak için ne düşünmek, ne hatırlamak, nede sevmek istiyorum sadece susmak ve tek kişi için yaşamak istiyorum hepsi bu ..!​

...

Son düzenleme:
..​

Son düzenleme:
...​

Son düzenleme:

tumblr_m8o7do2HKP1roq40do1_r1_500.jpg

... Ve Tecrübeyle Sabit Kılınmıştır; Tekerrür Ettirme " Denenmişi Deneme "...

..

Son düzenleme:
...

Son düzenleme:
...

Son düzenleme:
Beş dakika daha ''kal''... biraz seveyim
sonra ben giderim, yemin ederim.

Anladım ki orucumsun..
Senin iftarın yok mu?
Sana kavuşmanın bir yolu yok mu?
Seni özlüyorum deli yâr...

Bir ayrılığı daha kaldıramam diyerek yeniliyoruz her aşka ve yine başlıyoruz, biteceğini bile bile...
Bu aşk denen illet yalpalarken her yol ayrımında, ağlayarak gülebilmeyi öğretir adama.​

''Yar'' Olmanı Dilerken, ''Yara'' Oldun Yüreğime..​

..

Son düzenleme:
Her elimi uzattığımda boşluktu tuttuğum.! Her dokunmak isteyişimde hiç bir şeydi bulduğum ..Her yemin edişimde bozmak oldu sonum Savruldum..Ettiğim dualar kadar yoktun..Her sana bakışımda gözlerin öyle derin uçurumlara attı ki beni. Düşüp ölmekten değil her düştüğümde ölememekten yoruldum.......//​

kutla beni ama ben sizi kutlamıştım :p hem misafirliğe geldim sana çay varmı çay:D

Göründüğüm gibi değilim !..
Bakmayın yüreğimin solgunlaşıp durgunlaşmasına..
Aslında en az çiçekler kadar renklidir kişiliğim..
Lâkin şimdilerde Hüzün dolu bekleyişler ve imtihân içerisindeyim.......//

Geri