ÜSözlük velevki

Konu sahibi son olarak 9 gün önce görüldü
Canımdır o benim.
Öğrenilesi, dinlenilesidir.
Sevilmemesi gerekeni bile sevmek için çabalayacak kadar yüce, kaybolması gerekeni kazanmak için çabalayacak kadar insandır.
Velevki, gönüldür. Kırılmasına sebep olanın, aklından şüphe, vicdanının yokluğundan emin olduğumdur.

İyi bir dinleyici, iyi bir dost, iyi bir abla, iyi bir yoldaştır o. Canı sıkıldığında öyle şeyler dökülür ki kelimelerine, sözlerini yazsanız şiir olur, öykü olur..

Kızışında, susuşunda bile gurur vardır, seviye vardır. Değerlidir her zaman, bir tanedir.

Hiç alttan alınmayacak yahut olumsuz tepki verilecek durumlarda dahi sağduyulu yaklaşmayı tercih eden, fikirlerini ifade ederken üslubu oldukça hoş forumun olgun ve en naif bayanlarından biri..

Bir insanı tanıyabilmek için illa dibine kadar girip her şeyini öğrenmeye gerek yok. Bazıları var; bir samimiyet kurmadan, düşünceleri, bir konuya yaklaşımı, fikirleri üzerinden nasıl bir kişiliğe, karaktere ve yapıya sahip olduğunu anlayabiliyorsunuz.

Nerde ne konuşacağını bilen, doğrularını savunan bir insan. Abla çok sağlamsın vesselam. Rabbim zeval vermesin.

velevki Ablamız Candir. Forumun En Efendi En Hanım Üyelerindendir . Bizim Nazarımızda Saygı Kelimesini Hak Eden KİŞİLİKTİR. Seviliyorsun Abla .Mutluluk & Sağlik Dolu Bir Yaşam Senin Olsun

Hanımefendi , olgun ve düşüncelerini o kadar güzel bir dille anlatıyorki okumaktan kendinizi alıkoyamıyorsunuz. Hayatta en sevdiğim insan tipi naif kadınlardır tanıştığıma çok memnun oldum kendisiyle. :0BYW8W:

Son düzenleme:
Çok naif kibar sempatik bir hanımefendi. Onunla bir şeyler paylaşmak ortak noktalarımızın olduğunu bilmek çok hoş.
Onunla boyle oturup iki sohbetin belini kırarken karşılık kahvenizi yudumlayacaksınız.
Seviliyorsunuz hanımefendi..

Kopmamış birer çığlık diyesilerdi bıze
verilmemiş birer söz
daha hıç çıkılmamış
birer iskeleydi bedenlerimiz
alnımız birer sayıltı
azalarımız yerli yerine çakılmamıştı
bir çift göz,bır yumruk yürek arasında
darma dumandık
küşümle kapanırdı yüzümüz
çünkü kazınmıştı oraya yekten
başkalarına ait bir çarpı.

Çok naif ılımlı sevecen biri nazarımda
Duygusal yönünün ağır bastığı bir hatun
Kanım kaynadı kendisine kısa zamanda
Yüreği hep gülsün
Kimse onu üzmesin

Konu içinde "naif" kelimesini aratınca en az 20 tane falan çıkıyor.
"Çok naif biri" demek için girdim daha önce ben de dahil 80 kişi naif demiş hanfendiye.
Nickini naif olarak değişmeli.

Oncelikle konulari şöyle bir taradim. velevki hanimin sözlük konusuna rastlamadım.. emin olamamakla beraber, hevesimi kursagimda birakmamak adina yuksek müsadenizle konunuzu acma serefine talibim efendim.
boylesine guzel bir insana olan dusuncelerimi nasil dolu dolu anlatirim.. nasil hissiyatimi samimi bir sekilde hissetmenizi saglarim bilmiyorum... ama kollari sıvadım bir kere. ben yazarak dile getirmesem de, siz bircok seyi uzaktan aliyordunuz zaten.. aramizda bir duygu alisverisi var.. tam boyle tadinda.. kararinda.. abartidan uzak.. samimiyet akiyor her bir sozunde. bir sarki gibi dinletir kendini. hos bir ses gibi gözlerini kapatir kulak kabartirsin.. huzur var kendisinde.
forumun geneli bunun farkinda. saygıdeğer bir kadin.
acina da destek olur, mutlulugunada ortak olur...
Ben bunu boyle boyle uzatabilirim velevki hanimcim.. daha cok hakkinizda hissettigim seyler var. ama bunun devaminda bergene baglayacak gibi hissediyorum.. bir duygusallik bir romantiklik coktu ki anlatamam.skj abartmadan ben burada noktayi koyayim. zamana yayayim...
Saygilarimi sunuyorum efendim size...

Geri