ÜSözlük velevki

Konu sahibi son olarak 9 gün önce görüldü
Oncelikle konulari şöyle bir taradim. velevki hanimin sözlük konusuna rastlamadım.. emin olamamakla beraber, hevesimi kursagimda birakmamak adina yuksek müsadenizle konunuzu acma serefine talibim efendim.
boylesine guzel bir insana olan dusuncelerimi nasil dolu dolu anlatirim.. nasil hissiyatimi samimi bir sekilde hissetmenizi saglarim bilmiyorum... ama kollari sıvadım bir kere. ben yazarak dile getirmesem de, siz bircok seyi uzaktan aliyordunuz zaten.. aramizda bir duygu alisverisi var.. tam boyle tadinda.. kararinda.. abartidan uzak.. samimiyet akiyor her bir sozunde. bir sarki gibi dinletir kendini. hos bir ses gibi gözlerini kapatir kulak kabartirsin.. huzur var kendisinde.
forumun geneli bunun farkinda. saygıdeğer bir kadin.
acina da destek olur, mutlulugunada ortak olur...
Ben bunu boyle boyle uzatabilirim velevki hanimcim.. daha cok hakkinizda hissettigim seyler var. ama bunun devaminda bergene baglayacak gibi hissediyorum.. bir duygusallik bir romantiklik coktu ki anlatamam.skj abartmadan ben burada noktayi koyayim. zamana yayayim...
Saygilarimi sunuyorum efendim size...

İmzamı atıyorum tam da buraya.

Özellikle şu kısım, o kadar doğru ki...

İyi ki’msin, velevki. :g:

Oncelikle konulari şöyle bir taradim. velevki hanimin sözlük konusuna rastlamadım.. emin olamamakla beraber, hevesimi kursagimda birakmamak adina yuksek müsadenizle konunuzu acma serefine talibim efendim.
boylesine guzel bir insana olan dusuncelerimi nasil dolu dolu anlatirim.. nasil hissiyatimi samimi bir sekilde hissetmenizi saglarim bilmiyorum... ama kollari sıvadım bir kere. ben yazarak dile getirmesem de, siz bircok seyi uzaktan aliyordunuz zaten.. aramizda bir duygu alisverisi var.. tam boyle tadinda.. kararinda.. abartidan uzak.. samimiyet akiyor her bir sozunde. bir sarki gibi dinletir kendini. hos bir ses gibi gözlerini kapatir kulak kabartirsin.. huzur var kendisinde.
forumun geneli bunun farkinda. saygıdeğer bir kadin.
Ben bunu boyle boyle uzatabilirim velevki hanimcim.. daha cok hakkinizda hissettigim seyler var. ama bunun devaminda bergene baglayacak gibi hissediyorum.. bir duygusallik bir romantiklik coktu ki anlatamam.skj abartmadan ben burada noktayi koyayim. zamana yayayim...
Saygilarimi sunuyorum efendim size...

Ahh sevgili anna karenina,
O nasil muazzam,hisli bir anlatımdır.Yüreginizin saflığını yansıtmışsınız umarım devamli olursunuz.
Halden anlamak, yakın durmak,kabul etmek,neye ihtiyacı olduğunu fark etmek "HİSLİ"insanlara mahsustur.
İtiraf etmeliyim ki ruhumu okşadınız.
Size karşı ayni duygu ve düşünceleri taşımaktayım.
Yüreğiniz varolsun..
Sevgiler.
(Bu arada günlüğüme beklerim, güzellik)

Hiç tanışmadık, uzaktan uzağa hoşlanıyoruz bence (:

Sevgili nef hanimefendi,bence de:)
Uygun bir vakit tanışalım.
Naifliğiniz takdire şayan.cokça saygı ve sevgi duyuyorum.varolun
Sevgiler

---Mesaj 15:34 de Eklendi ---------- Önceki mesaj 15:32 de Eklendi ---

Konu içinde "naif" kelimesini aratınca en az 20 tane falan çıkıyor.
"Çok naif biri" demek için girdim daha önce ben de dahil 80 kişi naif demiş hanfendiye.
Nickini naif olarak değişmeli.

Eksik olmayın,azizim.
Sevgiler, saygılar

Çok naif ılımlı sevecen biri nazarımda
Duygusal yönünün ağır bastığı bir hatun
Kanım kaynadı kendisine kısa zamanda
Yüreği hep gülsün
Kimse onu üzmesin

Canim asivemavi,bilmukabele.
Epeydir muhabbet etmedik bi ara muhabbetleşelim,demlenelim.Öpüyorum gönlünün derinliğinden.
Çokça seviyorum seni.

Velevki hanımcığım sizi özledim efendim, selam ederim.

Restleşme esnasında kullanılır. Sergilemediğiniz bir davranışa karşı dahi cüreti ölçmek için kullanabilirsiniz. Maharetlerin yarışıdır.

Velev ki yaptım, ne olacak?

velevki Ablamız Candir. Forumun En Efendi En Hanım Üyelerindendir . Bizim Nazarımızda Saygı Kelimesini Hak Eden KİŞİLİKTİR. Seviliyorsun Abla .Mutluluk & Sağlik Dolu Bir Yaşam Senin Olsun
Keşke eskisi kadar online olsan ama lütfen kendi nikin ile online ol kimler hata yapmadı ki

seviliyorsun abla .) emin ol velevki olarak gelsen yine eskisi gibi sever sayarız ama gelmezsen bilirim

Bu yorumu forumun ilk kurulduğu dönem yazdım sana @velevki abla. Dün neysen gözümde bugunde öylesin.
Seviyorum seni abla sağlık huzurlu günlerin olsun:
velevki Ablamız Candir. Forumun En Efendi En Hanım Üyelerindendir . Bizim Nazarımızda Saygı Kelimesini Hak Eden KİŞİLİKTİR. Seviliyorsun Abla .Mutluluk & Sağlik Dolu Bir Yaşam Senin Olsun

Geri