velevki
Bronz Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba,geç bir iadeyi ziyaret yapayım dedim.İzninizle bir şeyler yazmak istedim.Öncelikle Hira kardeşimizle olan dostlugunuzu daima samiyet ve içtenlikle okurdum.Çünkü dostluk dillere çabuk bulaşan gerekleri ağır bir paylaşımdır.Bundan dolayı dostluğunuzun devamını dilerim.Yazılarınıza bir çok kez rast geldim.Gerçekten bu forumda önemli değerlerden biri oldugunuzu fark ettim.Naifliginiz,hanımefendiliginiz ve benim için önemli olan saygı ve edep çizginiz daima dikkatime nazardı.Her ne sebepten olursa olsun hayatımıza eğri ya da yanlış insanlar girebilir ya da buna cüret edip bizi yorabilir.Fakat mesele buna rağmen çizgimizde durabilmektir.Forum dünyasında nadir insanlar vardır ki,insana çeki duzen verdirir ve kontrolü hatırlatır.Kimileri bundan rahatsız da olabilir.Benim burada tanıdığın bu anlamda ikinci insansınız.Velevki kardeşim,varlığınız ve güzel dostlugunuzla burada olmanızı diliyorum.Sizi kardeşim gibi gördüğüm için yazdım.Normalde çok müdahil olan biri değilimdir.Bence yüreği iyi insanlar geride durmamalıdır.
Hira kardeşimizle ile uzun yıllar dostluk dilerim.Görüşmek dileğiyle.
Hira
ben velevki hn'ı tanımıyorum ama kendisini takdir ediyorum çokça belki haddim olmayarak. ben forumda, günlük hayatında davrandığı gibi davranabilen insanlara saygı duyuyorum. o otokonrolü sağlayabilen insanların varlığı hoş bence.
tabi ki, rahatlamak, saçmalamak, içimizi dökmek gibi işlevleri de var bu tür platformların. ama bunu yaparken dahi nezaketi elden bırakmamak çok önemli.
tanımadım ayrıntılı ama uzaktan anladım kendisini. sanırım fazla geldi bazı şeyler.
umarım başka birisi ya da birileri tarafından kırıldığı için gitmemiştir. öyle olmasını istemem ve umarım geri döner. daha yeni başlıyorduk, nereye : )
iletirseniz sevinirim hanımefendiye.
Ben hiç bir şey anlamadım
Kimse kırmasın iyi insanları artık
Senin için tek dilegim devam etmen.. Nerede ve nasil bir konumda olursan ol, devam et.... Nazik bir dunya dilemekten ve insanlara nezaketle yaklasmaktan vazgecme.... insanlari şaşırtmaya devam et, dunyadaki bütün hassas kalpler icin devam et...
Dün tekrar güzel kentimiz Antakya'yı ziyaret ettim.
Öyle bir acı ki neyi neresinden toplayıp da cümle kuracağını bilemiyor insan...
Belki de hayat insana, yarını nerede karşılayacağın, yarının seni nasıl katılacağı belli değil diyor.
Acı ortak ama her kalpte yansıması farklı.
Herkesin acıya verdiği teki farklı...
Kaldırma seviyesi farklı...
Hepsi de insanı...
Bir de acının üzerine bir şeyler söylemek zorunda hissedenler var.
Konuşmazsa kalbi duracakmış gibi hissedenler.
Sanki tüketirlerse tüm acıya dair kelimeleri,kimse üzülmeyecekmiş gibi.
Fakat tıkanıp kalıyorsunuz,susup duruyorsunuz.
Zaten insan en çok da,kime, neyi, nasıl demesi gerektiğini bilemiyor böyle zamanlarda.
Bir de yazabiliyor oluşunuz,yazamıyor oluşununa şahitlik ediyor.
Ne diyebilirim ki?
Acının üstüne ne konuşabilirim?
Derdin içine dermanı koyan bir Allah!
O'na teslim olmaktan başka bilmedim ki ben.
Öğrenmedim...
Sadece umudun ekmek kadar su kadar hayati ihtiyaç olduğunu bildim.
Bir de insanın kalbine umudu yeniden yerleştirecek olanın yalnızca Allah olduğunu...
Zaman...
Ahh ilaç zaman...
Rabbim sana çaresizlikle yaslanmış kullarını, çaresiz bırakma...
Yer de senin gök de...
Sarsma bizi hiçbir zaman...
(Amin)
Hiçbir şey eskisi gibi olamadı 6 şubattan sonra...Aslında hayata devam etmek durumunda kalsak da bu karanlık bir süreç. Gündem değişse dahi evsiz, yurtsuz ve kayıplarla kalan Hatay, Adıyaman ve Kahramanmaraş üç hayalet şehir..
Bazen kendimi depremde yıkılmış bir tuğla hayal ediyorum; ufalanmış, acı içinde ve kimsesiz.. Sonra da yavaş yavaş yok olduğunu düşünüyorum onca kan ve gözyaşı içerisinde..
Tarih unutmasın 6 Şubat'ı, çünkü ben unutmayacağım..
Sevgiyle sarılmak istiyorum onca insana, birlikte ağlamak ve yas tutmak istiyorum.
Hayır ne münasebet yasımız bitmesin ama gelecek için daha aklı selim belki biraz daha merhametli yaklaşalım..
Kalbimi acı içinde kıvranan herkese bir parça vermek istiyorum..