Ve Şampiyon Cimbom

Konu sahibi son olarak 3844 gün önce görüldü
Bal Porsuğu hocam bosver sunlari üslup olarak senden cok gerideler degmez yorumlasmaya :rolleyes:

:msm:

ama komik olan ne biliyomusun? kız bana biz sizi 3-0 yeneriz dedi ben de ona hayır biz sizi 3-0 yenmesek de 2-0 yeneriz dedim yani dediğim gibi çıkması komik oldu baya :şirine:
attım öylesine ama sepete düştü :cee: var ya abi uzun zamandır böyle mutlu olmamıştım. heh yarın işe asık suratla gitmem ordakıların da hepsi Bjk-lı onu napıcaz diye düşünüyorum şimdiden :şirine:

valla bende önüme geçen herkesle dalga geçiyorum biri pıçaklıcak :haha:

bu tavırlarınız yüzünden tebrik edilmeyi bile hak etmiyorsunuz

başlığı gördüğümde tebrik etmek için girmiştim ama fnev ve 8taşı görünce buna değmeyeceğinizi gördüm

şampiyonluğun tadını adam gibi çıkaranlara tebrikler

Çok çirkin ya ben sizinle aynı takımın taraftarı olduğumu düşünmüyorum.
GS Asaletine yakismayi deneyin önce.
Iyi geceler.

yav klasik muhabbetler işte seviniyo gençler şampiyon olma ihtimalleri de yüksek olunca şimdi nasıl eğlenecekler diğer rakiplerinin taraftarlarına sallayarak tabi normal bunlar takılsın gençler, fazla da şeyapmayalım.

Çok çirkin ya ben sizinle aynı takımın taraftarı olduğumu düşünmüyorum.
GS Asaletine yakismayi deneyin önce.
Iyi geceler.
İste seni tebrik ederim senin kadar olamadilar
O kadar bayanin icinde koyduk yalatiriz demek nedir ya. Herkes yorumlariyla kendi karakterini cok iyi belli ediyor. Mide bulandirici tipler dolu bu baslik su anda

:msm:

Ah keşke dozu kaçmasaymış cümlelerin...
Galibiyet tabiki güzeldir ama kutlamasını bilene
Fevri çıkışlar ve ölçüsüz cümleler ile şampiyonluğa gölge düşürmemek gerek
Galatasaray taraftarı olarak gerçekten bu renklere gönül veren tüm taraftarları kutlarım

hhhhhhhhhhooooooooooppppppppppp 1,2,3 şampiyonnnnn cimbommmmmmmmm

oleeeyyyyy oleeyyyyy oleeeeyyyyy istemeyeeeennnnn züttürrrüüüüüpppp giddeeeeerrrrrr
oleeeeyyyyy oleeeyyyyy oleeeyyyyyy başlıkk beniiimmmmmm sizeeenneeeeeeeee

:galatasaray: :galatasaray: :galatasaray: :galatasaray: :galatasaray:

Tecavüz ettik ne demek?
Daha özgecan olayında hepiniz lanetler ediyordunuz yine kadın bedeni üstünden futbol muhabbeti yapıyor sığ beyinler.
Bu kafalar maalesef ülkede bol.

yav klasik muhabbetler işte seviniyo gençler şampiyon olma ihtimalleri de yüksek olunca şimdi nasıl eğlenecekler diğer rakiplerinin taraftarlarına sallayarak tabi normal bunlar takılsın gençler, fazla da şeyapmayalım.

Abi futbol bu yahu takılmadın uğraşmadan olmuyor tatlı atışmalar bunlar gençliğin verdiği enerjiyle sevincin ayarını kaçırıyorlar.

Dediğin gibi gülüp geçmek lazım.

Bu atışmaları kişiselleştirmemek lazım.

Bu arada Abdürrahim Albayrak Rizeli senin son hafta hayalin yaş biraz. Son dak golü olmaz olay bitti yani ;)

Abi futbol bu yahu takılmadın uğraşmadan olmuyor tatlı atışmalar bunlar gençliğin verdiği enerjiyle sevincin ayarını kaçırıyorlar.

Dediğin gibi gülüp geçmek lazım.

Bu atışmaları kişiselleştirmemek lazım.

Bu arada Abdürrahim Albayrak Rizeli senin son hafta hayalin yaş biraz. Son dak golü olmaz olay bitti yani ;)

alnınızın akıyla yenip şampiyon olabilirsiniz bence temiz futbol temennimiz :) gelecek hafta bitince tebrikleri iletiriz galatasaray şampi

Konudaki mesajların neredeyse çoğunu sildim.
Şampiyonluğu kutlamanız güzel ama diğer takımlara saldırmadan düzgün bir şekilde hakaret etmeden kutlayın.
Futbolla işim gücüm yok ama tutup da kimsenin kimseye takımlar üzerinde hakaret etmesine izin vermeyeceğim.

Bu toplu bir uyarı mesajıdır.Mesajımdan sonra tahrik edici mesaj atan kim olursa olsun banlanacak.

Tebrik etmeye gelmiştim galibiyetiniz için. Ama etmiyorum anasını satayım.

benim kaçırdığım bi şeyler mi oldu acaba noldu yaa burdaaaa :aaa: wiltord abi neden banlandi yaa noluyo ben neyi kacirdim ki arada? ne tecavuzu ne hakaret kim kime hakaret etti yaa nolduuuu??? :aaa:

Geri