Bal Porsuğu hocam bosver sunlari üslup olarak senden cok gerideler degmez yorumlasmaya :rolleyes:
:msm:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bal Porsuğu hocam bosver sunlari üslup olarak senden cok gerideler degmez yorumlasmaya :rolleyes:
ama komik olan ne biliyomusun? kız bana biz sizi 3-0 yeneriz dedi ben de ona hayır biz sizi 3-0 yenmesek de 2-0 yeneriz dedim yani dediğim gibi çıkması komik oldu baya :şirine:
attım öylesine ama sepete düştü :cee: var ya abi uzun zamandır böyle mutlu olmamıştım. heh yarın işe asık suratla gitmem ordakıların da hepsi Bjk-lı onu napıcaz diye düşünüyorum şimdiden :şirine:
abi galiba bizde tam aksi olucak yarın beni piçaklıcaklar hepsi Bjk-lilar ya :şirine:
valla bende önüme geçen herkesle dalga geçiyorum biri pıçaklıcak :haha:
İste seni tebrik ederim senin kadar olamadilarÇok çirkin ya ben sizinle aynı takımın taraftarı olduğumu düşünmüyorum.
GS Asaletine yakismayi deneyin önce.
Iyi geceler.
aga nabı10 yüksekova da sen ???
abi galiba bizde tam aksi olucak yarın beni piçaklıcaklar hepsi Bjk-lilar ya :şirine:
öğretmenim hocam
yav klasik muhabbetler işte seviniyo gençler şampiyon olma ihtimalleri de yüksek olunca şimdi nasıl eğlenecekler diğer rakiplerinin taraftarlarına sallayarak tabi normal bunlar takılsın gençler, fazla da şeyapmayalım.
Abi futbol bu yahu takılmadın uğraşmadan olmuyor tatlı atışmalar bunlar gençliğin verdiği enerjiyle sevincin ayarını kaçırıyorlar.
Dediğin gibi gülüp geçmek lazım.
Bu atışmaları kişiselleştirmemek lazım.
Bu arada Abdürrahim Albayrak Rizeli senin son hafta hayalin yaş biraz. Son dak golü olmaz olay bitti yani ;)