Divine Heart
Altın Üye
- Web sitesi
- www.instagram.com
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
![]()
Sadece 5 bölüm oynayacak olan "chernobyl" dizisi için kimi okusam herkes çok çok beğeniyor ve dehşete düşüyorlar.3 bölüm oynadı final yapınca indirip tümünü izlemeyi düşünüyorum sizlerde bir bakın derim.
Abaris
![]()
Uzun zamandır izlemem için tavsiye edilen bir film.bu akşam izleme fırsatı buldum,zaman paradoksu ile ilgili çok ilginç bir film.tavsiye ederim..bu filmi izledikten sonra bana film ile fikrinizi yazarsanız sevinirim arkadaşlar.
Abaris
Teşekkürler :cici: Abaris
Paradokssal bir hikaye,çok başarılıbir film,Ethan Hawke oyunculuğunu konuşturmuş,filme BAYILDIM.Başta anlamıyorsun,kafa yoruyorsun sonunda wayy bee diyiyorsun ... yazmıyayım izlemeyenler vardır şaşırıyorsun sonunda nasıl yani diyorsun
bilimkurgu filmi sevenlerin mutlaka kaçırmaması gereken bir film
Murat teşekkür ederim önerdiğin için :hppy:
@Abaris @Heisenberg bu seriyi izlediniz mi ?
izledim başkan tavsiye edebilirim izlemediysen eğer ki böyle bir ihtimal vermiyorum ama
tüm seriyi izledim,eskiler dahil)) siz geldiniz aklıma bir sorayım dedim
))
Yeni gördüm bende izledim@Abaris @Heisenberg bu seriyi izlediniz mi ?
Beni filmlere alistiracaksiniz, simdiden ödevim üc oldu.İran filmleri filan da bahsedecek olursanız bol bol seslenin bana, olur mu?
Tamamdır, kahvemi içtikten sonra tekrar uğrayayım buraya![]()