Vazgeçilmez Filmlerim ( Tavsiye )

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
MV5BNTEyYmIzMDUtNWMwNC00Y2Q1LWIyZTgtMGY1YzUxOTAwYTAwXkEyXkFqcGdeQXVyMjIyMTc0ODQ@._V1_.jpg

Sadece 5 bölüm oynayacak olan "chernobyl" dizisi için kimi okusam herkes çok çok beğeniyor ve dehşete düşüyorlar.3 bölüm oynadı final yapınca indirip tümünü izlemeyi düşünüyorum sizlerde bir bakın derim.

Abaris

MV5BNTEyYmIzMDUtNWMwNC00Y2Q1LWIyZTgtMGY1YzUxOTAwYTAwXkEyXkFqcGdeQXVyMjIyMTc0ODQ@._V1_.jpg

Sadece 5 bölüm oynayacak olan "chernobyl" dizisi için kimi okusam herkes çok çok beğeniyor ve dehşete düşüyorlar.3 bölüm oynadı final yapınca indirip tümünü izlemeyi düşünüyorum sizlerde bir bakın derim.

Abaris

Bende bir bakayım nasılmış
sararsa beni izlerim.
Teşekkürler Murat.

predestination.jpg

Uzun zamandır izlemem için tavsiye edilen bir film.bu akşam izleme fırsatı buldum,zaman paradoksu ile ilgili çok ilginç bir film.tavsiye ederim..bu filmi izledikten sonra bana film ile fikrinizi yazarsanız sevinirim arkadaşlar.

Abaris

predestination.jpg

Uzun zamandır izlemem için tavsiye edilen bir film.bu akşam izleme fırsatı buldum,zaman paradoksu ile ilgili çok ilginç bir film.tavsiye ederim..bu filmi izledikten sonra bana film ile fikrinizi yazarsanız sevinirim arkadaşlar.

Abaris

Forumdan çıkıp hemen izliyorum Murat
bittince bende fikrmi yazarım.

Teşekkürler :cici: Abaris

Paradokssal bir hikaye,çok başarılıbir film,Ethan Hawke oyunculuğunu konuşturmuş,filme BAYILDIM.Başta anlamıyorsun,kafa yoruyorsun sonunda wayy bee diyiyorsun ... yazmıyayım izlemeyenler vardır şaşırıyorsun sonunda nasıl yani diyorsun:D
bilimkurgu filmi sevenlerin mutlaka kaçırmaması gereken bir film
Murat teşekkür ederim önerdiğin için :hppy:

Paradokssal bir hikaye,çok başarılıbir film,Ethan Hawke oyunculuğunu konuşturmuş,filme BAYILDIM.Başta anlamıyorsun,kafa yoruyorsun sonunda wayy bee diyiyorsun ... yazmıyayım izlemeyenler vardır şaşırıyorsun sonunda nasıl yani diyorsun:D
bilimkurgu filmi sevenlerin mutlaka kaçırmaması gereken bir film
Murat teşekkür ederim önerdiğin için :hppy:

bir ara baya karışıyor ama iyi film bencede.uzun zamandır öneriyorlardı.beğenmene sevindim :cici:

I0L6eb.jpg

Korono Virüs gündemi meşgul ederken ünlü dolu bu filmi öneririm.gerçekten baya iyi filmdir.

Hava ve solunum yoluyla rahatlıkla geçen ve insanları birkaç gündür içinde öldüren, ölümcül bir virüs salgın şeklinde yayılmaktadır. Dünya çapında uzmanlardan oluşan medikal bir ekip, hem salgına çare bulmaya çalışır hem de insanlarda virüsten daha da hızlı yayılan panik halini kontrol altına almaya çalışırlar. İnsanlar şimdi hem canlarını kurtarmaya çalışırken hem de dağılmanın eşiğine gelen toplumsal hayata tutunma mücadelesi verirler...

12791.jpg

• Original film series
Charlton Heston'ın oynadığı ilk seri,sıkılmazsanız bunu da izleyin derim ama sıkılırsınız muhtemelen.

• Planet of the Apes (1968)
  • Beneath the Planet of the Apes (1970)
  • Escape from the Planet of the Apes (1971)
  • Conquest of the Planet of the Apes (1972)
  • Battle for the Planet of the Apes (1973)

Planet_of_the_Apes_%282001%29_film_posteri.jpg

Planet of the Apes (2001)

21-war-planet-apes.jpg

• Rise of the Planet of the Apes (2011)
  • Dawn of the Planet of the Apes (2014)
  • War for the Planet of the Apes (2017)

İzlemeyenler varsa bu seriyi tavsiye ederim.ilk seri olan 68-73 arası belki sizi sıkabilir eski film çünkü baya,ama 2001 iyi olmakla beraber son üç bölümlük seri baya iyidir,son film hatta çok çok iyidir.

Kaynak : Planet of the Apes - Wikipedia

TheGreatestShowmanMoviePoster.jpg

The Greatest Showman

Özet ve Detaylar

12 yaşında askerlere atıştırmalık ve kiraz rumu satarak ticarete atılan doğuştan iş adamı P.T. Barnum, 1841 yılında dünyanın daha önce duymadığı bir hayalle yola çıkar; dünyanın en muhteşem gösterisini sunmak. Eşinin de desteğiyle tarihin ilk sirkini kurmak için işe başlayan Barnum, dünyanın farklı yerlerinde, anomalileri ile yaşamak zorunda kalan kişileri, genç yetenekleri ve azimli girişimcileri toplar. Tarihin ilk sirki, İngiliz hükümdarı Kraliçe Victoria'nın bile izlemeye geldiği bir Avrupa turnesine uzanacak ve dünyanın show dünyası anlayışını kökünden değiştirecektir...

Müzikalimsi iyi bir filmdir,izlemediyseniz tavsiye ederim.

@Süreyya

Beni filmlere alistiracaksiniz, simdiden ödevim üc oldu. :) İran filmleri filan da bahsedecek olursanız bol bol seslenin bana, olur mu?

ödev iyidir sinema candır :))) izledikten sonra yorumda yaparsanız sevinirim.İran sinemasına pek aşina değilim ama elbette izlediklerim vardır.aklıma gelirse mutlaka haberdar ederim.bu konu tavsiye konusu sizlerinde tavsiyesi olursa izlemeye çalışırım.

Geri