Vazgeçilmez Filmlerim ( Tavsiye )

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Kılıç bir insana bu kadar mı yakışır ya? Tahta kılıç bile sırıtmıyor. 47 ronin, son samuray, cennetin krallığı, little big soldier de efsaneydi bu tarz kılıç temalı filmleri çok seviyorum.

tumblr_o5se78C5LQ1syv3zao3_540.jpg

kesinlikle katılıyorum.oyunculuğu da mükemmel bu adamın.47 Ronin biraz pasif bir film gibi görünsede hikayesi müthiştir.Cennetin Krallığı en sevdiğim filmler arasında.little big soldier filmini sanırım izlemedim ama.

kesinlikle katılıyorum.oyunculuğu da mükemmel bu adamın.47 Ronin biraz pasif bir film gibi görünsede hikayesi müthiştir.Cennetin Krallığı en sevdiğim filmler arasında.little big soldier filmini sanırım izlemedim ama.

İzlemeni tavsiye ederim Jackie Chan'in filmi.

[YOUTUBE]d-n9lMbUGQc[/YOUTUBE]

2000 yapımı The Watcher

nedense çok beğendiğim bir filmdir.hikayesi iyidir.fakat 2000 yapımı olmasına rağmen yani sadece 18 sene öncesi olmasına rağmen film tabi ki çekimleri falan iyi değil.ki şimdiki teknolojiyle kıyaslayınca.ben severim bu filmi.Keanu Reeves 'in The Matrix filminden hemen sonraki filmidir.

tavsiye edermiyim ? bilmem :)

Stigmata,
Bayağıdır film izlemiyordum,çok iyi geldi. :anla: Çok sürükleyiciydi hiç sıkılmadan izledim,bayağı iyidi
Patricia Arquette ve Gabriel Byrne çok gzl oynamışlar,
Murat tşkler önerdiğin için :k1:

Stigmata çook güzel gözüküyor ya. :anla:

Stigmata,
Bayağıdır film izlemiyordum,çok iyi geldi. :anla: Çok sürükleyiciydi hiç sıkılmadan izledim,bayağı iyidi
Patricia Arquette ve Gabriel Byrne çok gzl oynamışlar,
Murat tşkler önerdiğin için :k1:

Beğenmene sevindim. burda rahip rolü oynayan Gabriel Byrne ( ki çok beğenirim ) başka bir filmde,yine şeytanla alakalı bir filmde Şeytan rolünde.adama felaket yakışıyor bu tip roller.

fullhd-stalin-in-olumu-the-death-of-stalin.jpg

Ingilizin kara mizahi iste.

Rusya'da yasakli bu filim:D

Yok oluş /Annihilation

[YOUTUBE]3zMp757tFuE[/YOUTUBE]

Divine Heart İzledinmi bunu gzlse izliyeyim.

evet izledim.açıkçası ilginç bir konusu var,biraz sıkıcı gelebilir.mutlaka devamı olması gerekiyor ama yapımcıları devaamının olmayacağını söyledi.yinede olmalı. "vaktin varsa" izle derim.

evet izledim.açıkçası ilginç bir konusu var,biraz sıkıcı gelebilir.mutlaka devamı olması gerekiyor ama yapımcıları devaamının olmayacağını söyledi.yinede olmalı. "vaktin varsa" izle derim.

Murat hiç sıkılmadım, sonunu çok mrk ettim,dikkatle izledm ,filmin eksik yanları varmı ,tabi ki var ona ragmen ben beğendim.Agır bir film,
bence 2si çekilmeli , filmin sonu öyle kalakalmış.

Murat hiç sıkılmadım, sonunu çok mrk ettim,dikkatle izledm ,filmin eksik yanları varmı ,tabi ki var ona ragmen ben beğendim.Agır bir film,
bence 2si çekilmeli , filmin sonu öyle kalakalmış.

yapımcı yapılmayacak desede bencede devamı olmalı ki bence bir süre sonra yaparlar.

medium-cover.jpg

1492: Conquest of Paradise

[YOUTUBE]bmnLrzG2zKw[/YOUTUBE]

1992 yapımı Christopher Colomb'u anlatan bir film.izlemediyseniz kesinlikle tavsiye ederim.

Colomb'un kayıktan inip denizde yürüdüğü sahne muazzamdır.

@Abaris

Geri