Vazgeçilmez Filmlerim ( Tavsiye )

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
The Game 3, 4 sefer izledim çok beğendiğim bir film Nicholas şaka olduğuna inanmayıp kapı açıldığında kardeşini vurdu ya gerçekten öldü sanmıştı ve Nicholas atladığında çatıdan yerimden zıplamıştım yapma diye, yer minderine düşünce ohh bee demiştim kardeşiyle sarılıp ağladığında içim acayip olmuştu, çok gzl bir film yapmışlar....

David Fincherin filmlerinden en çok sevdiklerim The Game,The Social Network ve Fight Club

The Game 3, 4 sefer izledim çok beğendiğim bir film Nicholas şaka olduğuna inanmayıp kapı açıldığında kardeşini vurdu ya gerçekten öldü sanmıştı ve Nicholas atladığında çatıdan yerimden zıplamıştım yapma diye, yer minderine düşünce ohh bee demiştim kardeşiyle sarılıp ağladığında içim acayip olmuştu, çok gzl bir film yapmışlar....

David Fincherin filmlerinden en çok sevdiklerim The Game,The Social Network ve Fight Club

Aha filmi anlatmış :D izlemeyenler vardı yaff :D:D:D

Muhtemelen izlemişsinizdir ama izlemediyseniz 1997 yapımı The Game filmini tavsiye ederim.iyi filmdir.
Abaris Çavlan2

Bugün izleme fırsatım oldu.Bir kurgu bu kadar başarılı olabilir.Son ana kadar merak sürüyor.Arka plandaki o piyano sesi filme garip bir gizem katıyor.
Her yönüyle acaba dedirten ve şaşırtan yapısıyla sürükleyici.İyi ki tavsiyede bulunmuşsunuz.Teşekkür ederim.

Bugün izleme fırsatım oldu.Bir kurgu bu kadar başarılı olabilir.Son ana kadar merak sürüyor.Arka plandaki o piyano sesi filme garip bir gizem katıyor.
Her yönüyle acaba dedirten ve şaşırtan yapısıyla sürükleyici.İyi ki tavsiyede bulunmuşsunuz.Teşekkür ederim.

Beğenmenize sevindim :cici:

Spoiler nedir bilir misin?

Bilmediğimi düşündüğünüze göre yazsaydınızda öğrenseydim.
çok sevdiğim filmler olunca o heyecanla yazıyorum düşünmeden,bende biliyorum yazılmaması gerektiğii ama yazdım birkere.
buda bana ders oldu.
İyi forumlar...

Son Samuray
47 Ronin
Rurouni Kenshin 1-2-3
Apokalipto
Cennetin Krallığı
Mongol
Cesur Yürek
Gladyatör

Bilmediğimi düşündüğünüze göre yazsaydınızda öğrenseydim.
çok sevdiğim filmler olunca o heyecanla yazıyorum düşünmeden,bende biliyorum yazılmaması gerektiğii ama yazdım birkere.
buda bana ders oldu.
İyi forumlar...
İlla kezbanlik yapacaksın. Şu hallere bak bana laf yetiştirirken düştüğü komikliklere bak :)))

MV5BMTY2MjUzNzY1MF5BMl5BanBnXkFtZTcwMjk1NjY2Nw@@._V1_SY1000_CR0,0,648,1000_AL_.jpg

The Host'u izledim az önce.ilginç bir film ama "iyi insan" olmanın fedakarlık yapmanın güzelliğini anlatıyor.huzur verici diyebilirim.

Shawshank Redemption
Interstellar
Inception
Son Samuray
47 Ronin
Cennet Krallığı
American History X
Star Wars
Hobbit
Lotr
Back To The Future
The Founder

Aklıma gelen bunlar Top filmlerim.

tetikci-tek-parca-izle-2.jpg

Tetikçi

2007 Gerilim/Drama 2 saat 6 dakika

Bu akşam izledim çok beğendim, izlemeyenler bence izlemeli...

pardon birde The Happening var onuda tavsiye ederim.

the Happening, Einstein'in "Arılar ölürse 4 senede insanoğlu yok olur" teorisi üzerine bir film.

pardon birde The Happening var onuda tavsiye ederim.

the Happening, Einstein'in "Arılar ölürse 4 senede insanoğlu yok olur" teorisi üzerine bir film.

İzlemedim, sen tavsiye edersin ben izlemem mi ?
yarın film hakkında ki görüşlerimi yazarım :hppy:

Geri