Vazgeçilmez Filmlerim ( Tavsiye )

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Konuyla alakalı yorum için teşekkürler.tavsiyelerinizi beklerim.

evet farkettim.Film,

Tears of the Sun

316tears_of_the_sun_directors_extended_cut.jpg

film tavsiyelerin güzel bir çoğunu izledim izlemediklerimi de buradaki yorumlara göre seçicem bu film de bence efsaneler arasında olmalı.

izlediklerinle ilgili ve burda olmayan filmler ile alakalı görüşlerini beklerim.iyi seyirler.

Ozaman ilk yorum The Last Samurai filmi ile yapabilirim :)

uzak doğu ve samuray kültürüne ilgi duyanların kesinlikle izlemesi gereken bir film olarak görüyorum destansı savaş sahneleri ve hans zimmer'ın güzel müzikleriyle çok güzel harmanlanmış ve bize mükemmel bir görsel ve işitsel şölen hazırlamışlar. Ken watanbe ve son zamanlarda sıkça gördüğümüz hiroyuki sanada filmdeki karakterlerini çok iyi benimsemişler

253348.jpg

woman%2Bin%2Bgold.jpg

2. Dünya Savaşı sırasında Naziler'in ailesinden çaldığını iddia ettiği çok değerli Gustav Klimt tablolarının haklarını yeniden ele geçirebilmek için Avusturya hükumetine karşı mücadele eden Yahudi Maria Altmann (Helen Mirren) ve avukatı Randol Schoenberg'in (Ryan Reynolds) gerçek bir öyküden uyarlanan hikayesi.

İkinci dünya savaşı meraqkım beni bu filmi izlemeye sevk etti.her ne kadar Helen Mirren ve Ryan Reynolds'u sevmesemde filmi beğendim tavsiye ederim.

Çok güzel bir biyografi filimdi Marinanın avukatı Randye inanması yoluna onla devam etmesi çok gzldı, Başka avukatlar önerildiğini Randyi bırakacak die çok korktum. Ama bırakmadı, duygu yüklü bir kaç sahne vardı , Sonunda davayı kazanıp tablo gerçek sahibine maria'ya verildi...

Tşkürler Divine Heart önerdiğin için

A MONSTER CALLS (Canavarın Çağrısı)

[YOUTUBE]hPGbF_3G_X8[/YOUTUBE]​

Vizyon tarihi 11 Kasım 2016 (1s 49dk)
Yönetmen Juan Antonio Bayona
Tür Fantastik, Dram
Ülke ABD, İspanya, Kanada, İngiltere

Oyuncular:

Lewis MacDougall
Rolü : Cono

Liam Neeson
Rolü : The Monster

Sigourney Weaver
Rolü : The Grandmother

Felicity Jones
Rolü : The Mother

Toby Kebbell
Rolü : The Father

James Melville
Rolü : Harry

Dominic Boyle
Rolü : Anton

Ben Moor
Rolü : Mr. Clark

Ben izledim süper olmasa gzl ,Fantastik, Dram sevenler izliyebilirler...

Çok güzel bir biyografi filimdi Marinanın avukatı Randye inanması yoluna onla devam etmesi çok gzldı, Başka avukatlar önerildiğini Randyi bırakacak die çok korktum. Ama bırakmadı, duygu yüklü bir kaç sahne vardı , Sonunda davayı kazanıp tablo gerçek sahibine maria'ya verildi...

Tşkürler Divine Heart önerdiğin için

Beğenmene sevindim.

iyi seyirler bakalım beğenecekmisin ?

Korku ve Heyecanlı bir filim nolcak filmin sonunda diye mrk ediyorsun,sonunda
Eva Zoe'yi öldürdü diye çok sevindim ama maalesef ölmedi. Frankıda kendisi gibi yaptı, sonunu film tekrar çekilir hissi vermişler..
2015 yapımı çekilseydi ikincisi çekilirdi.

İzlemeye değer bir filim...

Divine Heart Önerin için tşkkürler :hppy:

Korku ve Heyecanlı bir filim nolcak filmin sonunda diye mrk ediyorsun,sonunda
Eva Zoe'yi öldürdü diye çok sevindim ama maalesef ölmedi. Frankıda kendisi gibi yaptı, sonunu film tekrar çekilir hissi vermişler..
2015 yapımı çekilseydi ikincisi çekilirdi.

İzlemeye değer bir filim...

@Divine Heart Önerin için tşkkürler :hppy:

beğenmene sevindim :çy:

Geri