Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Asıl ezik sensin safa bak sanki ben onun yakasına yapışıyorum alıntı yapıyorum şu yetkin olmasa şimdiye kadar engellemiştim seni ayrıca senin yaptığını yapıyorum bırak bu ucuz şovmen ayaklarını yalak bahtiyari da arkana almışsın ama ben sizin ucuz oyunlarınıza gelecek değilimAklınca müzik aleti üzerinden cinsellik yapıyorsun ama karşında senin gibi enayi yok.
Sen daha iyi çalarsın pardon çekersin belkideEzik, ergen troll muhabbetlerini başka yerde yap ezik ucube seni.
Ben kimseden taraf degilim canim. AKPlileri sevmiyorum. AKPe ozel kin, nefret besliyorum. Bir gun dusseler bile bu devam edecek benim icin ayikün mü yani?Asıl ezik sensin safa bak sanki ben onun yakasına yapışıyorum alıntı yapıyorum şu yetkin olmasa şimdiye kadar engellemiştim seni ayrıca senin yaptığını yapıyorum bırak bu ucuz şovmen ayaklarını yalak bahtiyari da arkana almışsın ama ben sizin ucuz oyunlarınıza gelecek değilim
Yolda görsem dönüp bakmayacağım tipsin, burada aklınca laf sokuyorsun millete. Millet cevabını verince hemen mağdur edebiyatı yapıyorsun. Biri ufak argo bişey yazınca terbiyeden bahsedip ana avrat küfür ediyorsun. Sonra tükürdüğünü yalıyorsun. Yalama olmuşsun yani ne zaman ne yapacağın belli değil.Asıl ezik sensin safa bak sanki ben onun yakasına yapışıyorum alıntı yapıyorum şu yetkin olmasa şimdiye kadar engellemiştim seni ayrıca senin yaptığını yapıyorum bırak bu ucuz şovmen ayaklarını yalak bahtiyari da arkana almışsın ama ben sizin ucuz oyunlarınıza gelecek değilim
Tamam canım zaten senin sevgine çok ihtiyaç duyuyordum o yüzden bir tarafım hep eksik, yani bireysel kininden nefretinden bana ne o senin sorunun neyse ayrıca sana ne olm benim çoluk çocuğumdan derdin benimle mi onunla mi onu ne diye karıştırıyorsun onu düşünüyorsan ona göre yazacaksin o zaman bana boş yapma daha fazla bir daha onu da karıştırmak karıştırirsan ağzımdan kötü laflar çıkabilirBen kimseden taraf degilim canim. AKPlileri sevmiyorum. AKPe ozel kin, nefret besliyorum. Bir gun dusseler bile bu devam edecek benim icin ayikün mü yani?
Saksafon icin ogrenci cikmaz sana karsitlardan. Akp tarafinda arayacaksin.(: Vay be... evli barkli adam, coluk cocuk sahibi actigi okula bak. Yazik..
Yolda görsem dönüp bakmayacağım tipsin, burada aklınca laf sokuyorsun millete. Millet cevabını verince hemen mağdur edebiyatı yapıyorsun. Biri ufak argo bişey yazınca terbiyeden bahsedip ana avrat küfür ediyorsun. Sonra tükürdüğünü yalıyorsun. Yalama olmuşsun yani ne zaman ne yapacağın belli değil.
Psikolojik sorunların var senin, millet beni kaale alsın beni görmezden gelmesinler diye uğraşıyorsun.
Yaptığın yorumlar 3 yaşındaki çocukların davranışlarından daha beter.
Hakaret etmeden, lakap takmadan, küfür etmeden, ithamlarda bulunmadan konuşamıyorsun.
Bu da senin ne kadar cümle becerisine sahip olduğunu gösteriyor.
Sen yorumlarında genelleme yapıp hakaret ediceksin ama kimse sana bişey yazmayacak, öyle bi dünya yok. Hakeden hakkettiğini görür.
Kendine nasıl davranılmasını istiyorsan sende başkalarına öyle davran. Yoksa hakaret ettiğin birileri gelip cevabını verdiğinde mağdurum diye ağlayıp başkalarının dizinin dibine gidip medet ummazsın.
Kufur mu edersin? Lan namazinda niyazinda adamsin kotu laflar falan? Ayiptir, gunahtir reis. Yapma etme, bana kufur etme lutfen.Tamam canım zaten senin sevgine çok ihtiyaç duyuyordum o yüzden bir tarafım hep eksik, yani bireysel kininden nefretinden bana ne o senin sorunun neyse ayrıca sana ne olm benim çoluk çocuğumdan derdin benimle mi onunla mi onu ne diye karıştırıyorsun onu düşünüyorsan ona göre yazacaksin o zaman bana boş yapma daha fazla bir daha onu da karıştırmak karıştırirsan ağzımdan kötü laflar çıkabilir
Hı hı peki. tamam oldu hııııı peki...Ya hakkımda ne düşündüğün zerre umurumda değil sen kimsin ki olm sen benim yüzüme baksan ne bakmasan ne sen kimsin olm vasfın ne lan senin hele konuşmalara bak hadi canım işim gücüm var sana laf yetiştirecek değilim bundan sonra benden alıntı yapmazsın
Özelden ana avrat küfür eder dikkat et hocamKufur mu edersin? Lan namazinda niyazinda adamsin kotu laflar falan? Ayiptir, gunahtir reis. Yapma etme, bana kufur etme lutfen.Aglarim sonra bak....
Eheh, biraz ciddiyet. Eyup burada oturup ben ondan alinti ettim, sen neden benden alinti ediyorsun gibi aptalca bir polemige mi girelim? Beni biliyorsun soyleyegimi soylerim. Surada suc ne olursa olsun "bekci" dedigin kisilerin gorevleri belli. Gorevi yakaladigini dovmek degil. Sokak dovusu desek ulan o da adil degil 4 vs 1 yapmislar.
Az bir akli selim dusun, su aklini biraz kafanin icinde birak.
Kufur etsin aga. Ben oyle seylerden tahrik olmam. Eee etti ne oldu yani? Rahatlayacaksa kufur etsin. En fazla SS alir banlamalarini isteriz. Zor mu?Özelden ana avrat küfür eder dikkat et hocam
Çok korkulur yani korkuyorum bişey yazarken![]()
Yuva yıkan kadın gibi, gelip ortalığı karıştırıyor sonra da cevabını alınca konu 1071 malazgirt savaşlarına gidiyor, oradan bi bakmışsın küfür yiyonKufur etsin aga. Ben oyle seylerden tahrik olmam. Eee etti ne oldu yani? Rahatlayacaksa kufur etsin. En fazla SS alir banlamalarini isteriz. Zor mu?